Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gheorghe Dinică și fotbaliștii :)! ”Fale nu a mai vorbit două luni cu noi!” Eugen Trică, one man show în vestiar: ”Mă fac inginer și gata!”

Silviu Corneanu Publicat: 28 iunie 2021, 13:50

Reclamă
Gheorghe Dinică și fotbaliștii :)! ”Fale nu a mai vorbit două luni cu noi!” Eugen Trică, one man show în vestiar: ”Mă fac inginer și gata!”

AS.ro

Adrian Pitu, povești de senzație din vestiarul Stelei

Gheorghe Dinică și fotbaliștii! Pitu și-a amintit cum Nana Falemi s-a supărat pe el și Rică Neaga după o replică a lui Dinică, una care în zilele noastre ar fi fost criticată dur. Aceștia l-au rugat pe ”Maestru” să-l repartizeze și pe Falemi într-un film.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Dinică și fotbaliștii

Îl băgăm în film, dar nu se mai fac filme alb-negru”, a venit replica neaşteptată a lui Dinică.

Mergem la Timișoara, nu mai știu cu cât am bătut, iar în recepție la hotel, erau Dinică, Beligan și Moraru, avuseseră o piesă acolo. Eram în recepție, iar Dinică, de o caterincă senzațională.

Apare Falemi, eram cu Aliuță și cu Rică, îi zicem: Maestre, nu-l punem și pe Fale într-un film? Se gândește el și zice: Da, dar nu se mai fac filme alb-negru. Am început toți să râdem, el nu a vorbit două luni cu mine și cu Rică”, și-a amintit Pitu la AS.ro LIVE.

Eugen Trică, one man show în vestiar

Pitu și-a mai amintit de o fază care l-a avut în prim plan tot pe Falemi. Trică i-a transmis lui Pițurcă, mai în glumă, mai în serios, că se lasă de fotbal dacă Nana Falemi va juca pentru România.

Reclamă
Reclamă

Se duce Falemi la naționala Camerunului, a venit, era verde tot. Se auzea că o să-l ia pe Falemi la naționala noastră. Eram în vestiar, ne legam la șireturi, la care Trică: nea Piți, dacă îl ia pe ăsta la națională, eu îmi rupt carnetul, mă fac inginer și gata. S-a supărat, dar erau prieteni”, a mai povestit Pitu.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și