Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit care este marele său vis: „Vreau să ajung la un turneu final cu o echipă națională!” Ce a spus despre plecarea de la Farul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 ianuarie 2023, 9:55

Gică Hagi a dezvăluit care este marele său vis: „Vreau să ajung la un turneu final cu o echipă națională! Ce a spus despre plecarea de la Farul

Gică Hagi a vorbit despre marele său vis ca antrenor

Gică Hagi este considerat cel mai bun jucător român din istorie

  • Gică Hagi a dezvăluit care este marele său vis
  • Vrea să ajungă cu o naţională la un turneu final

Gică Hagi a dezvăluit care este marele său vis. Vrea să ajungă cu o naţională la un turneu final. Hagi a avut şansa de a ajuns cu România la Campionatul Mondial din 2022, dar a pierdut dramatic barajul de calificare cu Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă participarea cu o naţională la un turneu final, Hagi îşi doreşte să antreneze şi o echipă mare de club. Hagi a precizat că nu va pleca de la Farul până nu va simţi că totul este pus la punct.

Gică Hagi a dezvăluit care este marele său vis

Să antrenez o echipă națională și o echipă mare de club. Vreau să ajung la un turneu final cu o echipă națională. Orice echipă națională! Iar apoi să fac performanță și în Europa cu un club mare, pentru că trebuie să mă verific și ca antrenor la cel mai înalt nivel.În ultimii ani puteam să plec de mai multe ori de la Farul. Nu am dus lipsă de oferte. Dar până nu văd că Farul e bine pusă la punct din toate punctele de vedere, nu plec„, a spus Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gică Hagi ştie când va deveni din nou campion în Liga 1

Gică Hagi ştie când va deveni campion în Liga 1, cu Farul. Deşi „Regele” a încheiat anul pe primul loc, nu se gândeşte la titlu în actuala stagiune, însă în următoarele sezoane este convins că va fi cel mai bun.

Farul a terminat anul pe primul loc, cu un singur punct peste rivala CFR Cluj. Constănţenii traversează un sezon de vis, având doar două înfrângeri în Liga 1, în 21 de etape disputate.

Reclamă

Gică Hagi este conştient de faptul că echipa sa este una puternică, însă a declarat că va fi şi mai bună în sezoanele viitoare. „Regele” susţine că Farul va deveni campioană în Liga 1 în 2025, însă până atunci va continua să se lupte pentru primele locuri.

Eu știu ce vreau. Am un club care se dezvoltă bine, care este pe drumul cel bun. Și vom ajunge să fim cei mai buni, așa cum visez și vreu. În 2025, vom fi campioni. Farul va fi un club puternic.

Eu nu sunt bogat. Dacă eram bogat, aveam acum cei mai buni jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Dar am Academia, care a produs an de an fotbaliști de calitate. Și va veni și ziua aceea, cum am mai spus, când primul 11 al naționalei României va fi format exclusiv din jucători de la Academie.

Clubul are o identitate foarte bună, o identitate bazată pe centrul de copii şi juniori. Investim foarte mult în acest centru, chiar 30% din buget dăm direct către copii şi juniori.

E o sumă foarte importantă, nu cred că există un club din lume care să bage atât de mulţi bani la copii şi juniori. Din lume, reţineţi„, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 27
mart.
23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
27
mart.
22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
27
mart.
22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
27
mart.
22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”