Închide meniul

Gică Hagi ştie când va deveni din nou campion în Liga 1! Anunţul „Regelui”, după ce Farul a terminat anul pe primul loc

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 8:32

Gică Hagi ştie când va deveni din nou campion în Liga 1! Anunţul „Regelui, după ce Farul a terminat anul pe primul loc

Gică Hagi ştie când va deveni campion cu Farul

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

  • Gică Hagi ştie când va deveni campion în Liga 1 cu Farul
  • Anunţul „Regelui”

Gică Hagi ştie când va deveni campion în Liga 1, cu Farul. Deşi „Regele” a încheiat anul pe primul loc, nu se gândeşte la titlu în actuala stagiune, însă în următoarele sezoane este convins că va fi cel mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a terminat anul pe primul loc, cu un singur punct peste rivala CFR Cluj. Constănţenii traversează un sezon de vis, având doar două înfrângeri în Liga 1, în 21 de etape disputate.

Gică Hagi ştie când va deveni campion cu Farul

Gică Hagi este conştient de faptul că echipa sa este una puternică, însă a declarat că va fi şi mai bună în sezoanele viitoare. „Regele” susţine că Farul va deveni campioană în Liga 1 în 2025, însă până atunci va continua să se lupte pentru primele locuri.

Reclamă

Mai mult decât atât, managerul constănţenilor a dezvăluit că Academia este puncul său forte, şi va continua să producă jucători de valoare, care să-l ajute să-şi îndeplinească obiectivul.

Eu știu ce vreau. Am un club care se dezvoltă bine, care este pe drumul cel bun. Și vom ajunge să fim cei mai buni, așa cum visez și vreu. În 2025, vom fi campioni. Farul va fi un club puternic.

Reclamă

Eu nu sunt bogat. Dacă eram bogat, aveam acum cei mai buni jucători.

Dar am Academia, care a produs an de an fotbaliști de calitate. Și va veni și ziua aceea, cum am mai spus, când primul 11 al naționalei României va fi format exclusiv din jucători de la Academie.

Clubul are o identitate foarte bună, o identitate bazată pe centrul de copii şi juniori. Investim foarte mult în acest centru, chiar 30% din buget dăm direct către copii şi juniori.

Reclamă 4 / 0/3

E o sumă foarte importantă, nu cred că există un club din lume care să bage atât de mulţi bani la copii şi juniori. Din lume, reţineţi„, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Robert Moldoveanu s-a despărțit de Farul: “Mulțumesc domnului Gheorghe Hagi!”

Robert Moldoveanu s-a despărțit de Farul, la numai un an de la sosirea la clubul lui Gică Hagi. Constănțenii au anunțat că decizia a fost luată de comun acord. Fostul dinamovist mai avea contract cu Farul până în vara anului 2024.

Roberto Moldoveanu este al 3-lea jucător care pleacă de la Farul în această iarnă, după Ayrton Mboko și Robert Ion.

“Mulțumim, Robert! Farul și Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale! În 26 de partide pentru echipa noastră, Robert Moldoveanu a marcat 3 goluri și a oferit 2 pase decisive!”, a comunicat Farul Constanța, pe contul oficial de Facebook.

Robert Moldoveanu a plecat împăcat de la Farul și le-a mulțumit atât lui Gică Hagi, cât și colegilor.

„Aventura mea la Farul Constanța s-a încheiat. Mă bucur că am făcut parte din această echipă frumoasă.

În acest an am avut multe de învățat și pe această cale vreau să îi mulțumesc în primul rând domnului Gheorghe Hagi pentru încrederea acordată și pentru faptul că a ales să mă ajute într-un moment greu al carierei mele, iar în al doilea rând colegilor pentru că am găsit un grup unit și foarte valoros!”, a scris Roberto Moldoveanu, pe contul de Instagram.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile