Închide meniul

„Gică Hagi a refuzat!” Răzvan Burleanu, răspuns în scandalul invitaţiilor la Euro 2020. De ce a fost sunat de asistenta lui Gică Popescu

Reclamă

Publicat: 27 iunie 2021, 18:43

„Gică Hagi a refuzat! Răzvan Burleanu, răspuns în scandalul invitaţiilor la Euro 2020. De ce a fost sunat de asistenta lui Gică Popescu

Răzvan Burleanu, în timpul unei conferințe

Hepta

Răzvan Burleanu a aruncat vina pe UEFA, care a alocat un număr limitat de invitaţii pentru Federaţia din România.Hagi şi Popescu au văzut primul meci de la Euro 2020 de pe Arena Naţională, jucat între Macedonia de Nord şi Ucraina, de la tribuna a 2-a, în timp ce mai mulţi policieni şi şefi FRF au putut fi văzuţi pe locurile VIP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, răspuns în scandalul invitaţiilor la Euro 2020

„Invitațiile puse la dispoziția fiecărui for organizator au fost în număr de 4. Să menționăm că la meciurile 2, 3, plus la partida următoare din optimi, vom fi văzut la tribuna oficială foarte mulți foști jucători, antrenori, Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Dan Petrescu, Belodedici și lista poate continua.

La primul meci am avut o singură invitație, și aceea a mers către domnul Hagi. A refuzat să ia parte la tribuna oficială și a preferat să privească partida alături de foștii lui colegi. La următoarele partide, domnul Hagi, domnul Popescu, domnul Dorinel Munteanu au fost invitați să ia parte la tribuna oficială.

Ieri, asistenta domnului Popescu a sunat la FRF să întrebe ce loc i s-a alocat. Bineînțeles, are un loc la tribuna oficială. Dacă va dori să-l folosească, e decizia dumnealui. În rest, FRF a achiziționat toate celelalte bilete pentru ceilalți 60 de foști jucători. A fost cea mai bună zonă în care FRF a putut să cumpere aceste bilete”, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

Câţi bani alocă FRF pentru implementarea VAR

Acesta a mai declarat după Comitetul Executiv de astăzi că s-au aprobat 280.000 de euro din partea FRF pentru implementarea VAR.

Reclamă

O sumă mai mare, 500.000 de euro, a fost alocată pentru o instalaţie de nocturnă nouă pe arena din Buftea. Tot aici vor fi folosiţi 140.000 de euro pentru a se înlocui gazonul sintetic.

Tot astăzi, Burleanu a confirmat schimbarea regulii U21, cu obligativitatea de a folosi un singur jucător din această categorie de vârstă.

De asemenea, FRF a adopatat o regulă prin care antrenorii vor fi suspendaţi automat o etapă, atunci când acumulează 4 cartonaşe galbene.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Liderii Generaţiei de Aur nu au avut locuri VIP
  • Ei i-au acuzat pe şefii Federaţiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și