Închide meniul
VIDEO

Gafa uriaşă comisă de Răzvan Burleanu. Şeful FRF a anunţat când va avea loc Supercupa României şi câţi spectatori vor fi în tribune

Reclamă

Publicat: 27 iunie 2021, 17:17 / Actualizat: 27 iunie 2021, 18:57

Gafa uriaşă comisă de Răzvan Burleanu. Şeful FRF a anunţat când va avea loc Supercupa României şi câţi spectatori vor fi în tribune

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Supercupa României dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova va avea loc pe 10 iulie pe Arena Naţională

Supercupa României va avea loc pe 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, între CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Tribunele vor putea fi ocupate în proporţie de 50%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supercupa României, pe 10 iulie, pe Arena Naţională

„Supercupa României va fi primul meci între două echipe de club din România care îşi propune să marcheze deschiderea unei stări de normalitate. Organizăm meciul pe Arena Naţională fiindcă ne dorim ca şi cele două echipe de club, CFR Cluj si FCSB (n.r. Universitatea Craiova) să beneficieze de tot procesul de modernizare prin care a trecut stadionul în această perioadă de timp”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

Jumătate din capacitatea Arenei Naţionale va putea fi umplută şi mâine la meciul dintre Franţa şi Elveţia, din optimile Euro 2020.

Campioana CFR Cluj va apuca să joace deja în preliminariile Champions League, cu 4 zile înainte de disputarea Supercupei României. Turul cu Borac Banja Luka este programat pe 6 iulie.

În schimb, câştigătoare Cupei, CSU Craiova, va debuta în Europa pe 22 iulie, în turul 2 al Conference League.

Reclamă

Răzvan Burleanu a confirmat schimbarea regulii U21

Tot astăzi a fost anunţat şi startul oficial al Ligii a 2-a, pe data de 31 iulie. Şeful Federaţiei a confirmat şi modificările făcute la regula U21. Aşa cum AS.ro a prezentat în exclusivitate, Federaţia a decis ca, în loc de doi jucători sub 21 de ani, fiecare echipă să fie obligată să folosească un singur fotbalist din această categorie de vârstă.

FRF avea în plan şi obligativitatea folosirii unui jucător U23, dar a renunţat la această prevedere. În schimb, au fost introduse măsuri de ordin financiar, care l-au înfuriat pe Gigi Becali.

Cluburile vor trebui să investească 5% din buget în academii în 2022. Suma va creşte la 6,5%, în 2023, și 7,5%, în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu poți obliga cluburile să facă ceva, nu le poți face tu politica financiară. Tu mă obligi pe mine cum să fac? Nu e în regulă ca cineva să-ți comande ce să faci cu banii tăi. O să atacăm la Tribunal. E o chestiune economică. Nu mă poți obliga pe mine cât să investesc”, a spus şeful FCSB pentru gsp.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și