Închide meniul

Gică Hagi, al cincilea transfer la Farul. Un fost campion al României a revenit la Constanţa

Reclamă

Publicat: 7 iulie 2021, 18:35

Gică Hagi, al cincilea transfer la Farul. Un fost campion al României a revenit la Constanţa

Gică Hagi, al cincilea transfer la Farul Constanţa

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi a făcut al cincilea transfer la Farul Constanţa. Florin Purece s-a antrenat deja alături de noii colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, al cincilea transfer la Farul Constanţa

„Începând de astăzi, Florin Purece este noul jucător al echipei noastre, cu care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2021/2022. Acesta a efectuat vizita medicală și a efectuat și un prim antrenament alături de noii săi colegi.

În vârstă de 29 de ani, Purece evoluează ca mijlocaș ofensiv, iar în ultimul sezon a fost legitimat la Sepsi Sf. Gheorghe. Campion cu echipa noastră în 2017, Florin Purece a mai fost legitimat la Concordia Chiajna, Hapoel Raanana (Israel) și Termalica (Polonia). Bine ai venit, Florin, și mult succes în tricoul alb-albastru”, a fost mesajul transmis de Farul.

Purece a jucat 21 de meciuri pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în sezonul trecut. La Viitorul, el a adunat 35 de prezenţe, în care a marcat 3 goluri și oferit 4 pase decisive. Echipa antrenată de Gică Hagi a realizat cinci transferuri în această vară. În afara lui Purece, au mai venit Ionuț Larie, Mihai Aioani, Adrian Petre și Romario Pires.

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Gică Hagi, fanul lui Johan Cruyff: „A schimbat istoria fotbalului”

Hagi revine pe bancă după un an de pauză şi are gânduri mari în urma fuziunii dintre Viitorul şi Farul Constanţa. Filosofia sa despre fotbal nu s-a schimbat însă deloc. „Regele” vrea ca Farul să joace la fel ca Viitorul atunci când a devenit campioană. Hagi a povestit lui Gică Popescu în filmul eveniment SuperPrieteni cât de mult a fost influenţat de Johan Cruyff.

Reclamă

„- Ştiu foarte bine că tu ai fost şi vei rămâne toată viaţa un fan al lui Johan Cruyff. Ştim că el a implementat sistemul care e la Barcelona acum. Cruyff l-a adus în anii ’88-’89, când a venit la Barcelona. A fost pentru tine o inspiraţie tot ceea ce s-a intamplat la Barcelona?
– Maximă!
– Ştim foarte bine că am avut şansa să jucăm acolo.
– A vrut să mă ia la Barcelona, a fost cel mai frumos lucru în viaţă care mi s-a întâmplat. El a schimbat! A schimbat istoria Barcelonei şi a fotbalului. Cum vedea el fotbalul de la simplu la complicat, fotbalul ofensiv, fotbalul spectacol, fotbalul cu goluri, aici a ajuns Spania. M-am bucurat de acest fotbal în ultimii zece ani”, i-a dezvăluit Gică Hagi lui Gică Popescu, la SuperPrieteni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și