Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gică Hagi, dat de gol! Clubul la care visa să joace ”Regele”: ”Am rămas șocat!” George Ogăraru, impresionat de Ajax: ”M-au chemat cu soția, când am semnat!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 noiembrie 2021, 13:42

Gică Hagi, dat de gol! Clubul la care visa să joace ”Regele”: ”Am rămas șocat!” George Ogăraru, impresionat de Ajax: ”M-au chemat cu soția, când am semnat!”

George Ogăraru a fost invitat la AS.ro LIVE

AS.ro

Ogăraru nu era sigur dacă să aleagă Ajax și a cerut sfatul lui Cristi Chivu. Fostul jucător al Stelei a rămas șocat în momentul în care Gică Hagi i-a spus că a visat să joace pentru Ajax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi visa să joace pentru Ajax

Aveam mai multe oferte și l-am sunat pe Cristi și l-am întrebat. Mi-a zis să merg acolo. Mi-a zis că o să învăț foarte multe. Hagi mi-a zis: bă, tu ajungi la clubul la care eu am visat să ajung toată viața.

Îi zic: Gică, ai jucat la Barcelona și la Real, iar tu zici că ai visat să joci la Ajax. Mi-a zis că pentru ce a însemnat Ajax în fotbalul european și ce a însemnat Cruyff pentru el și a dorit mereu să joace la Ajax”, a dezvăluit George Ogăraru la AS.ro LIVE.

George Ogăraru a semnat contractul cu Ajax alturi de soție

Ogăraru a rămas impresionat de modul în care i-au vorbit cei de la Ajax, în momentul în care au venit să-i propună să smeargă în Olanda.

Reclamă

Au venit la București, m-au urmărit și mi-au zis să stăm puțin de vorbă. M-au întrebat de studii, de familie, unde locuiesc, cum locuiesc. Mi-au prezentat echipa, pleca fundașul dreapta și mi-au zis că ar vrea să fiu eu fundaș dreapta. Am zis că mi-aș dori. Când am meres în Olanda, să semnez contractul mi-au cerut să aduc soția cu mine. Mi-au zis că este un moment important pentru mine și trebuie să fie alaturi de mine.

Când am ajuns la stadion, soția a zis: hai să semnăm. Când am semnat au chemat-o și pe ea. E o normalitate acolo. Pentru mine a fost un joc că în Olanda nu existau cantonamente. La primul meci pe care l-am jucat, Supercupa cu PSV, am avut timp dimineața să ies cu copiii în parc, am mers, am jucat meciul, iar seara am ajuns acasă și am avut iarși timp să ies cu copiii în parc”, a mai spus Ogăraru la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • George Ogăraru a fost invitat la AS.ro LIVE

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și