Închide meniul

Denis Alibec ratează Farul – CFR Cluj. Lovitură grea primită de Gică Hagi înaintea derby-ului cu miză uriaşă în lupta pentru titlu!

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2023, 12:46

Reclamă
Denis Alibec ratează Farul – CFR Cluj. Lovitură grea primită de Gică Hagi înaintea derby-ului cu miză uriaşă în lupta pentru titlu!

Denis Alibec ratează Farul - CFR Cluj. Probleme uriaşe pentru Gică Hagi

Denis Alibec este golgheterul lui Gică Hagi / Hepta

Denis Alibec ratează derby-ul Farul – CFR Cluj, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Gică Hagi nu se va putea baza pe golgheterul său chiar în confruntarea cu campioana en-titre. Este o lovitură grea primită de liderul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec s-a „rupt” în eşecul cu FCSB, scor 1-2, de pe Arena Naţională. Atacantul în vârstă de 32 de ani a fost integralist, dar a ieşit şchiopătând de pe teren.

Denis Alibec ratează Farul – CFR Cluj. Probleme uriaşe pentru Gică Hagi

Potrivit fanatik.ro, Denis Alibec a suferit o leziune fibrilară în disputa cu roş-albaştrii şi nu va putea fi recuperat până la ora disputei cu echipa lui Dan Petrescu. Alibec era aşteptat joi la antrenamente, dar nu s-a mai pregătit alături de coechipieri după ce Gică Hagi s-a consultat cu medicul constănţenilor.

„Regele” şi-a dorit să nu îl forţeze pe atacantul care a marcat 11 goluri în această ediţie de campionat. Exista riscul unei recidive care l-ar fi scos pe Alibec din calcule pentru tot sezonul!

Starul Farului a suferit dureri în ultima jumătate de oră a meciului cu FCSB, dar Gică Hagi făcuse deja toate schimbările. Antrenorul liderului nu a mai rezistat şi i-a înlocuit pe Louis Munteanu, Grameni, Nedelcu, Boli şi Borza.

Reclamă

Farul are şase victorii la rând, pe teren propriu, în Liga 1. Se va duela cu CFR Cluj pentru primul loc sâmbătă, de la ora 20:30, iar meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Un punct mai are avans echipa

Dan Petrescu anunţase că se teme de Denis Alibec

Dan Petrescu a prefaţat confruntarea dintre Farul şi CFR Cluj, şi a ajuns la concluzia că, în cazul în care echipa sa se va impune, va fi o surpriză. De asemenea, „Bursucul” a vorbit şi despre situaţia lui Ciprian Deac, care nu va mai evolua până la finalul sezonului. Tehnicianul susţine că echipa sa va resimţi din plin absenţa mijlocaşului.

Pe de altă parte, Petrescu a vorbit şi despre lotul pe care îl are la dispoziţie Gică Hagi la Farul. Acesta a declarat că „Regele” scoate din Academia sa jucători buni „pe bandă rulantă”, dându-l ca exemplu pe Adrian Mazilu.

Reclamă 4 / 0/3

Întâlnim echipa care a dominat acest campionat, o echipă foarte bună, acasă mai ales. Știm forța lor de atac, știm cum pregătește Hagi meciurile. Sunt în formă bună, chiar dacă au pierdut ultimul meci, eu zic că nu au jucat rău.

Deac și Camora (n.r. Sunt cei mai importanți jucători care lipsesc), adică primii doi căpitani, care nu au lipsit în ultimii 5 ani la niciun meci de play-off. Din păcate trebuie să facem față și fără ei, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Trebuie să ne unim acum, să jucăm ca o echipă, dar sper să facem un meci bun. Nu trebuie ca echipa de vreun jucător, chiar dacă ei au fost căpitanii în ultimii 6 ani.

Nu am cum să mint acum și să spun că am găsit înlocuitor pentru Deac, e greu să găsești pe cineva care să bată lovituri libere la fel ca și Ciprian. Sper ca alți jucători să iasă la rampă, sper într-o surpriză.

Cu Hagi n-am mai vorbit în ultimul timp, e normal. El are o academie şi scoate jucători buni pe bandă rulantă. Nici nu ştii de unde apar şi joacă fără probleme în Liga I, iar Mazilu e un exemplu excelent. Pericolul într-un meci cu Farul vine de peste tot, şi din atac, şi de la mijloc, şi din apărare. Dar e clar că Alibec e cel mai bun jucător al lor, este constant, a jucat 34 de meciuri, e şi golgheter”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și