Închide meniul
Video

Gică Hagi, mesaj emoţionant pentru Mihai Neşu: „E un luptător, un băiat extraordinar!”. „Regele” a antrenat România All Stars la caritabilul pentru Neşu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 20:21

Gică Hagi, mesaj emoţionant pentru Mihai Neşu

Gică Hagi, în timpul unui interviu / AntenaSport

Gică Hagi a transmis un mesaj emoţionant pentru Mihai Neşu, după ce a antrenat România All Stars la meciul caritabil în care s-au strâns bani pentru fundaţia fostului fundaş al Stelei. Neşu mai are nevoie de fonduri pentru a termina construcţia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie, care vine în sprijinul celor cu dizabilităţi neuromotorii. El este în scaun cu rotile după accidentul teribil suferit în 2011.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a fost arbitru la meciul caritabil de pe Arcul de Triumf. A fost prima lui apariţie, după un an şi două luni de la infarctul suferit. Florin Cernat a dat două goluri şi l-a făcut pe antrenorul Hagi să-l aplaude.

Gică Hagi, mesaj emoţionant pentru Mihai Neşu

La final, „Regele” Hagi a ţinut să îi transmită un mesaj de încurajare lui Mihai Neşu. L-a asigurat de tot sprijinul lui.

Tot ce aţi văzut a fost pentru Mihai, pentru că Mihai e un luptător, un băiat extraordinar, care face lucruri extraordinare. Are o putere incredibilă şi e un exemplu pentru noi toţi.

Suporterii au venit în tribună şi ne bucurăm că erau foarte mulţi copii care au venit să vadă, acesta este lucrul cel mai bun.

Reclamă

(Reporter: Care este cea mai mare lecţie pe care o dă Mihai Neşu?) Lupta care o are. Puterea lui de a lupta şi mai ales de a încerca… la cât a suferit şi la câte dureri a avut, are puterea să mai facă şi pentru ceilalţi. Bravo lui, toată stima mea. Totdeauna voi încerca să fiu lângă el„, a declarat Gică Hagi.

La aproape 50 de ani, Robert Pires nu şi-a pierdut stofa de campion mondial şi i-a ameţit pe români. Înaintea meciului, legenda lui Arsenal l-a ridicat în slăvit pe Gică Hagi.

(Reporter: Robert Pires spunea despre dumneavoastră că sunteţi cel mai mare jucător român) Cel mai mare? Unul dintre ei. Ce să însemne… stimă, respect, înseamnă că am lăsat ceva acolo unde am fost. Şi că am reprezentat România aşa cum trebuie„, a precizat cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

România a câştigat meciul starurilor cu FIFPro Europe

Selecţionata România AFAN All Stars a câştigat, joi, cu scorul de 3-2, meciul cu o reprezentativă FIFPro Europe. Evenimentul, “Gala Mihai Neşu”, s-a organizat cu ocazia desfăşurării Congresului General FIFPro (Divizia Europa).

Partida a avut două reprize a câte 35 de minute şi a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan. Pentru România au marcat Cernat (2) şi Lovin.

Echipa României All Star: Bogdan Lobont, Cornel Cernea, Răzvan Raţ, Petre Marin, Dorin Goian, Cosmin Moţi, Sorin Ghionea, Gabriel Cânu, Vasile Maftei, George Ogăraru, Florin Lovin, Ovidiu Petre, Sorin Paraschiv, Cătălin Munteanu, Gabriel Boştină, Adrian Neaga, Florin Cernat, Lucian Sânmărtean, Daniel Niculae, Nicolae Dică, Daniel Opriţa, Ionel Dănciulescu

Echipa FIFPro Europe: Jan Mucha, Srdjan Blazic, Mirko Poledica, Sebastien Stassin, Ionuţ Rada, Carlo Mamo, Emilian Hulubei, Arunas Klimavicius, Erlend Hanstveit, Vladimir Smicer, Aldin Didic, Euzebiusz Smolarek, David Aganzo, Gigel Bucur, Robert Pires, Christodoulou Marios, Demetrios Maris, Pance Kumbev, Orlando Urbano, Pano Autio, Joao Paiva, Giorgos Karagounis, Elias Charalambous, Philippe Senderos.

Meciul caritabil a fost organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie „Sfântul Nectarie” din Oradea.

Proiectul de suflet al lui Mihai Neşu capătă contur

Mihai Neșu nu a renunțat la luptă și este într-un continuu proces de recuperare. Își dorește să îi ajute și pe ceilalți români care trec prin clipe grele. În orașul natal construiește, din strângeri de fonduri, un complex de recuperare ultramodern. Neșu tocmai a arătat cum arată șantierul și le-a mulțumit tuturor celor care au donat.

22 luni de santier in 4 minute. TURUL CENTRULUI DE RECUPERARE SFANTUL NECTARIE!

Reclamă

Puteți susține continuarea lucrărilor trimițând un sms în valoare de 2 euro lunar cu textul CRED la numarul 8844.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul de pâna acum! Iată cum începe să se contureze visul lui Mihai Neșu pentru copiii și adultii cu dizabilităti din România!„, a postat fundația lui Mihai Neșu.

Recomandări
  • Gică Hagi, mesaj emoţionant pentru Mihai Neşu
  • Ce a declarat „Regele” la finalul meciului caritabil

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și