Închide meniul

Gică Hagi şi Gică Popescu joacă într-un meci demonstrativ la Cluj: All Stars Romania – Galatasaray Legends

Bogdan Stănescu Publicat: 20 aprilie 2023, 17:13

Reclamă
Gică Hagi şi Gică Popescu joacă într-un meci demonstrativ la Cluj: All Stars Romania – Galatasaray Legends

Gică Hagi şi Gică Popescu joacă într-un meci demonstrativ

Gică Hagi şi Gică Popescu, într-un meci demonstrativ / Hepta / Mediafax foto - Adi Piclisan

Gică Hagi şi Gică Popescu joacă într-un meci demonstrativ la Cluj. All Stars Romania – Galatasaray Legends se va disputa pe 2 iunie pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi şi Gică Popescu vor încălţa din nou ghetele de fotbal. Cei doi foşti mari fotbalişti ai României vor participa la un meci caritabil.

Gică Hagi şi Gică Popescu joacă într-un meci demonstrativ la Cluj

Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României şi Galatasaray Istanbul, unde m-am simţit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special şi abia aştept să îl împărtăşesc cu fanii fotbalului din România”, a declarat Gică Hagi.

Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe România şi Galatasaray şi să contribui astfel, împreună cu foştii mei colegi, la eforturile de reclădire a Turciei după devastatorul cutremur care pe mine personal m-a marcat profund. Pasiunea cu care noi, membri ai Generaţiei de Aur, am tratat mereu fotbalul s-a văzut în întreaga noastră carieră, şi pasiunea asta încă e aprinsă, sperăm să fie inspiraţie pentru noile generaţii”, a declarat şi Gică Popescu.

Meciul, organizat în cadrul celei de a patra ediţii a Sports Festival, are şi un scop caritabil. Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizaţiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamităţi, notează news.ro.

Reclamă

Cât costă un bilet la All Stars Romania – Galatasaray Legends

Peluză: 20 lei (Early Bird), 30 lei (preţ întreg);

Tribună 2: 40 lei (Early Bird), 70 lei (preţ întreg);

Tribună 1: 60 lei (Early Bird), 90 lei (preţ întreg);

Reclamă 4 / 0/3

Family Zone: 25 lei (Early Bird), 35 lei (preţ întreg).

Ce spun organizatorii evenimentului

Sports Festival ajunge în 2023 la cea de a patra ediţie. În cadrul Sports Festival au mai fost organizate două mari meciuri demonstrative de fotbal. Generaţia de Aur vs. Barca Legends a avut loc în 2018. În 2022 a fost organizat meciul de retragere al lui Adrian Mutu, World Stars vs. Team Romania.

Ne bucurăm să găzduim din nou la Cluj legende ale fotbalului mondial. Am muncit mult în ultimele luni alături de domnii Hagi şi Popescu pentru a putea parafa acest eveniment, astfel că este o mare onoare să îi avem prezenţi alături de multe alte nume mari. I-am avut alături de noi şi în prima ediţie Sports Festival, alături de Barcelona Legends. Anul acesta, ne pregătim de un alt demonstrativ de excepţie cu Galatasaray, o echipă care a scris istorie nu doar pentru Turcia, ci pentru întreaga lume şi care a arătat că orice vis este posibil”, a declarat Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival.

Spectatorii vor putea să se bucure de un spectacol de fotbal impresionant, în timp ce contribuie la o cauză umanitară importantă. În fiecare ediţie Sports Festival oferim iubitorilor de sport din România şansa de a vedea live meciuri demonstrative memorabile. Iar cel de anul acesta va fi cu siguranţă unul de colecţie: All Stars Romania vs. Galatasaray Legends. Abia aşteptăm să vedem jucătorii noştri dragi în teren, alături de marile nume ale clubului sportiv de la Istanbul. O să revenim curând cu mai multe detalii legate de componenţa echipelor. Până atunci, vom avea două trepte de preţuri pentru bilete, iar cei care se grăbesc vor putea să beneficieze de reducerile early bird”, a declarat şi Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și