Închide meniul

Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1: „Nu am fost noi în această seară! Construcția a fost previzibilă”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 23:13

Reclamă
Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1: Nu am fost noi în această seară! Construcția a fost previzibilă”

Gică Hagi, ofertă către Fiorentina pentru Louis Munteanu

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Gică Hagi a fost nervos după FCSB – Farul 2-1. Antrenorul „marinarilor” avea alte așteptări de la elevii săi, care nu au reușit să obțină niciun punct de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda acestui rezultat, Farul rămâne lider în Liga 1, cu 39 de puncte, iar CFR Cluj și FCSB sunt imediat în spate, cu 38, respectiv 37 de puncte. Pentru formația lui Gică Hagi urmează un nou meci „de foc”, cu CFR Cluj.

Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1: „Nu am fost noi în această seară! Construcția a fost previzibilă”

„Nu am fost noi în această seară, cu toate că am avut ocazii, dar prea ușor am pierdut mingea. N-am știut să facem nici contraatacul, nici atacul pozițional. Calitate foarte puțină în jumătatea adversă. Construcția a fost destul de previzibilă și grea.

Trebuie să știi să construiești, să știi unde să te duci, să ai atacanți care să facă diferența. Eu nu sunt mulțumit de cum a arătat echipa. Ofensiv nu am fost noi. S-a greșit în atac, s-a jucat individual, nu s-au făcut combinații.

Când pierzi e clar că ești supărat. Sunt situații și situații. Fotbalul e făcut din momente. L-am certat pe Borza și pe toți ceilalți, am fost nemulțumit de jocul nostru, cu toate că în prima repriză am avut niște ocazii, dar atacanții au pierdut mingile, ei ar fi trebuit să facă diferența”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1: „Un meci prost făcut de noi!”

Denis Alibec a fost dezamăgit după FCSB – Farul 2-1. Atacantul „marinarilor” a recunoscut că echipa sa nu a jucat foarte bine și că FCSB a meritat victoria.

Totodată, Denis Alibec are încredere că Farul își va reveni și va arăta diferit în meciul cu CFR Cluj, campioana en-titre.

„A fost un meci prost făcut de noi, cred că FCSB a meritat victoria. Puteam reveni în partea a doua a meciului, chiar dacă am primit gol foarte repede. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe și speram ca în meciul următor să luăm 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne-am impus jocul, s-a văzut lucrul acesta, iar ei ne-au surprins și au marcat 2 goluri. Nu am intrat cu presiune astăzi, am intrat să-mi ajut echipa și să încercăm să câștigăm, dar din păcate n-am reușit asta. Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important e meciul cu CFR acum, iar dacă vom reuși să câștigăm, vom rămâne tot pe primul loc, sperăm să ieșim campioni”, a declarat Denis Alibec, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și