Închide meniul

Gică Popescu, noi săgeţi către conducerea FRF: „Nu am fost plătit ca să fac consultanţă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2022, 23:34

Gică Popescu, noi săgeţi către conducerea FRF: „Nu am fost plătit ca să fac consultanţă!

Gică Popescu, noi săgeţi pentru cei din conducerea FRF

Hepta

Gică Popescu, noi săgeţi către conducerea FRF. Întrebat ce ar trebui să schimbe cei de la FRF, Gică Popescu s-a ferit să ofere un răspuns concret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Gică Popescu nu s-a abţinut şi a lansat câteva „săgeţi” către FRF.

Gică Popescu, noi săgeţi către conducerea FRF

Dumneavoastră mă provocați să fac consultanță, dar consultanța se plătește și nu am fost plătit de Federația Română de Fotbal să fac consultanță. Deci, dacă vor veni vreodată și vor dori să afle părerea mea, consultanța se plătește”, a spus Gică Popescu într-un interviu acordat celor de la Europa Liberă.

Gică Popescu, despre posibilitatea de a conduce Federaţia: „Nu mai este o prioritate”

Gică Popescu a spus că nu mai este interesat de o funcţie de conducere în fotbalul românesc. Preşedintele celor de la Farul Constanţa a făcut această afirmaţie în momentul în care a fost întrebat dacă trebuie schimbată conducerea FRF.

„Este un subiect delicat. Orice aș spune legat de acest subiect va fi considerat că sunt în opoziție. Eu am încetat de mult să fiu în opoziție, pentru că nu mai reprezintă o prioritate pentru mine această funcție de conducător al fotbalului românesc.

Reclamă

Am încercat la un moment dat, nu s-a putut, OK, mergem înainte cu alte proiecte, cu alte dorințe, însă eu nu văd nicio speranță pentru că, dacă în opt ani de zile nu s-au făcut lucruri, de ce să am speranțe că se vor întâmpla în următorii patru ani de zile? Nu am nicio speranță, a mai spus Gică Popescu.

Gică Popescu, critici dure după rezultatele dezastruoase ale României U19 la Euro

Gică Popescu a lansat critici dure după rezultatele dezastruoase ale României U19 la EuroÎnfrângerea cu Slovacia, 0-1, a dus la ratarea barajului pentru Campionatul Mondial U20, unde nu am mai fost prezenţi în ultimii 41 de ani.

Pentru a ajunge la baraj, tricolorii mici aveau nevoie de un egal, iar după un meci în care s-au apărat 90 de minute, au încasat un gol în al cincilea minut al prelungirilor. Abordarea tactică a lui Adrian Văsâi a fost făcută praf de Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a pierdut o mare oportunitate de a fi după 41 de ani la o competiție importantă. Dar e complicat să faci rezultate atât timp cât mentalitatea pe care o ai e fricoasă, superdefensivă.

E de apreciat că am fost între primele 8 din rezultate, dar e greu să faci rezultate când abordezi atât de defensiv meciurille. E păcat să ai o generație cu atâta calitate, cum e cea de 2003, să ai o astfel de abordare atât de defensivă.

Îmi aduc aminte ce spunea răposatul Cruyff: «dacă vrei să faci un rezultat de egalitate, trebuie în primul rând să ții mingea». După acest turneu final, rămân cu senzația că am fost mult prea fricoși. Maniera prin care s-a dorit să se obțină un rezultat de egalitate a fost greșită, din punctul meu de vedere.

Dacă nu-i învățăm pe copii să aibă personalitate, e greu să le ceri celor de la naționala mare să joace așa. Dacă nu-i înveți la vârsta junioratului, când să-i înveți? Abordarea a fost greșită. A fost prea multă calitate în acest lot de 2003, de ce nu-i lași să joace mai ofensiv?”, spunea Gică Popescu la Pro Arena.

Recomandări
  • Gică Popescu, noi săgeţi la adresa FRF
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și