Închide meniul

Gică Popescu și Gică Hagi, fotografie virală de Crăciun! Mesaj special de sărbători: „Din nou împreună!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2023, 10:40

Gică Popescu și Gică Hagi, fotografie virală de Crăciun! Mesaj special de sărbători: Din nou împreună!”

Gică Popescu și Gică Hagi, fotografie virală de Crăciun

Gică Hagi și Gică Popescu, în timpul unui eveniment / Hepta

Gică Hagi și Gică Popescu au postat o fotografie virală de Crăciun. Cele două legende ale României au transmis un scurt mesaj, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi și Gică Popescu au împărțit același vestiar la echipa națională, și în prezent, sunt ambii angrenați în proiectul de la Farul. Hagi este managerul campioanei, în timp ce Popescu este președintele echipei.

Gică Popescu și Gică Hagi, fotografie virală de Crăciun

În seara de Ajun, Gică Popescu a postat o fotografie alături de Gică Hagi. Cei doi își petrec sărbătorile împreună, și au ciocnit un pahar la masa de Crăciun.

„Un nou Crăciun împreună. Sărbători fericite, tuturor!”, a transmis Gică Popescu, pe contul său de Facebook.

Reclamă

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și le-au urat celor două legende ale echipei naționale un Crăciun fericit: „Respect, ați pus România pe harta fotbalului mare! Crăciun fericit”, „Să fiți mereu împreună” și „Cei mai buni sportivi”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de cei doi.

Atât Gică Hagi, cât și Gică Popescu, sunt surprinși foarte zâmbitori, cu un pahar de vin în mână. Fotografia postată de președintele de la Farul a devenit imediat virală, și după 13 ore, a strâns peste 7000 de aprecieri.

Capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rivală în Liga 1

S-a aflat capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rivală în Liga 1. Campioana le surclasează fără emoţii pe FCSB şi CFR Cluj, în privinţa cifrelor jucătorilor U21.

Reclamă 4 / 0/3

Farul conduce detaşat în clasamentul cifrelor jucătorilor U21. Gică Hagi a utilizat nu mai puţin de 12 jucători eligibili pentru regula U21, în cele 21 de etape disputate din acest sezon de Liga 1.

De asemenea, campioana este pe primul loc şi în topul care cuprinde echipele cu cele mai multe goluri marcate de jucători U21. Şapte reuşite ale Farului din acest sezon au fost semnate de jucători U21.

Petrolul şi Dinamo sunt următoarele două echipe, în ceea ce priveşte numărul de jucători U21 folosiţi în primele 21 de etape disputate. Cele două echipe au folosit câte şase jucători, la jumătate de cât a folosit în total Gică Hagi la Farul.

Echipele de pe primele două locuri din Liga 1, FCSB şi CFR Cluj, nu apar în analizele publicate de FRF, semn că acestea au folosit foarte puţini jucători tineri în prima parte a sezonului din Liga 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și