Închide meniul

Capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rivală în Liga 1! Topul în care FCSB şi CFR Cluj nu există

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 12:07

Capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rivală în Liga 1! Topul în care FCSB şi CFR Cluj nu există

Capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rival în Liga 1

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

S-a aflat capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rivală în Liga 1. Campioana le surclasează fără emoţii pe FCSB şi CFR Cluj, în privinţa cifrelor jucătorilor U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul traversează un sezon modest, fiind pe locul 6, cu 30 de puncte, la egalitate cu Sepsi. Totuşi, trupa „Regelui” nu are rival într-un top întocmit de FRF.

Capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rivală în Liga 1

Farul conduce detaşat în clasamentul cifrelor jucătorilor U21. Gică Hagi a utilizat nu mai puţin de 12 jucători eligibili pentru regula U21, în cele 21 de etape disputate din acest sezon de Liga 1.

De asemenea, campioana este pe primul loc şi în topul care cuprinde echipele cu cele mai multe goluri marcate de jucători U21. Şapte reuşite ale Farului din acest sezon au fost semnate de jucători U21.

Petrolul şi Dinamo sunt următoarele două echipe, în ceea ce priveşte numărul de jucători U21 folosiţi în primele 21 de etape disputate. Cele două echipe au folosit câte şase jucători, la jumătate de cât a folosit în total Gică Hagi la Farul.

Reclamă

Echipele de pe primele două locuri din Liga 1, FCSB şi CFR Cluj, nu apar în analizele publicate de FRF, semn că acestea au folosit foarte puţini jucători tineri în prima parte a sezonului din Liga 1.

Cluburile cu cei mai mulți jucători U21 folosiți:

Echipele cu cele mai multe goluri U21:

Reclamă 4 / 0/3
  • Farul Constanța – 7
  • FC Voluntari – 5
  • FCU 1948 Craiova – 4

De asemenea, este de remarcat că jucătorul U21 cu cele mai multe goluri marcate în primele 21 de etape este Ianis Stoica. Atacantul împrumutat de FCSB la U Cluj a marcat de cinci ori, în timp ce Louis Munteanu şi Vladislav Blănuţă, de la Farul, respectiv FCU Craiova, au înscris de câte patru ori.

Gică Hagi a dezvăluit care este cel mai mare salariu pe care îl plăteşte la Farul

Gică Hagi le arată cu degetul pe rivalele din Liga 1 şi a dezvăluit care este cel mai mare salariu pe care îl plăteşte la Farul. Acţionarul majoritar al campioanei României a răbufnit la conferinţa de presă de după meciul cu Rapid, scor 0-0, din etapa a 21-a a competiţiei interne.

Hagi a afirmat că niciun jucător de la Farul nu primeşte mai mult de 7.000 de euro pe lună.

„O să încercăm să facem transferuri, dar să nu credeţi că mâine scot banii, că am sute de mii de euro. Ştiţi cât are Farul, fixul pe care îl plăteşte… cel mai mare salariu, fix. 7.000, plus bonusuri, şi am luat campionatul. Cu un milion şi jumătate brut, fix! Salarii. Academia cheltuie unul şi nu ştiu cât… bonusuri wow au luat jucătorii. Probabil trebuie să ne dea şi nouă. Conducerea şi cu mine am încercat să fie bine, chiar dacă am luat bani de la bancă ca să facem asta.

Noi trebuie să stăm la pândă, să fim hunteri (n.r vânători). Ăsta e Farul, să facem bine, nu cum am făcut în vară. Vor fi intrări, vor fi cred şi plecări. Cred eu.

Cartea mea aţi citit-o? Care e strategia mea? Să fim cei mai buni! Asta am implementat eu aici! Câte trofee avem la juniori? 27… Farul l-a produs şi pe Hagi, l-a produs pe cel mai bun. Spuneţi voi! Am ieşit campioni, am făcut-o şi pe asta. Probabil de asta sunt unii invidioşi pe noi, am deranjat. Cum ne-am permis noi să ieşim campioni!? Cred că asta e întrebarea la care trebuie să găsim răspunsul. Cum ne-am permis noi să fim mai buni decât ceilalţi!„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și