Închide meniul

Gigi Becali a fost dat de gol. Averea uriașă pe care o are patronul lui FCSB. „N-am văzut așa ceva!”. Câți bani are și Adrian Mititelu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2021, 23:54

Gigi Becali a fost dat de gol. Averea uriașă pe care o are patronul lui FCSB. „N-am văzut așa ceva!. Câți bani are și Adrian Mititelu

Gigi Becali, dispus să plătească testarea tuturor jucătorilor din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul președinte al LPF a dezvăluit că a încercat să cumpere un teren de la Becali, dar nu a avut câștig de cauză. Latifundiarul din Pipera tocmai dăduse un „tun” financiar de 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are o avere fabuloasă. Dumitru Dragomir l-a dat de gol!

Arpad Paszkany trăiește bine… Și Ioan Neculaie (fostul patron de la FC Brașov) trăia bine. Averea pe care o are Becali… M-am dus alaltăieri la el, pentru că având bani, m-am dus să mai cumpăr un lot. Mi-a zis că nu-mi mai dă cu 500 de euro metru. I-am spus să-mi mai dea 5.000 de metri, să mai fac două trei blocuri. Și n-a vrut să-mi dea. A zis că dacă îmi dă peste 500. A vândut, vis-a-vis, de unde am eu, cu drum, canalizare, de 30 de milioane de euro. Și nu mai vrea să mai vândă.

Am stat la el vreo 30 de minute și îl sună o maică și i-a cerut pentru biserică. I-a spus să trimită factura și un istoric, să poate să dea banii. M-a impresionat, nici n-o cunoștea pe aia. Peste 10 minute, sună un preot: ‘Domnu Becali, avem nevoie ne plouă în biserică!’. A zis să trimită factura. N-am văzut așa ceva. Are pământ acum de cel puțin 1 miliard, 1 miliard jumătate„, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Dragomir a anunțat și care este cel mai bogat patron din Craiova. Este sigur că Mihai Rotaru nu poate emite pretenții în fața lui Adrian Mititelu.

Rotaru nu se compară cu Mititelu, are peste 300 de milioane. Mititelu a vândut un teren cu 30 de milioane. La nivel de Gigi Becali nu este însă nimeni, nici Ioan Niculae. Eu știu ce are Gigi Becali„, a mai spus fostul conducător al fotbalului românesc.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat când va merge pe stadion la un meci al FCSB

Gigi Becali e gata să revină pe stadioanele de fotbal și să vadă pe viu meciurile echipei sale. Pentru acest lucru, Edi Iordănescu trebuie să îndeplinească o condiție esențială: să ducă FCSB în grupele Ligii Campionilor.

Edi Iordănescu este omul care îl poate readuce pe Gigi Becali pe stadion. Iordănescu a venit la FCSB cu un singur gând: să câștige titlul. Dacă își îndeplinește obiectivul, va trebui să treacă și de 4 tururi infernale pentru a ajunge în grupele Champions League.

Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir știe ce avere are Gigi Becali
  • Adrian Mititelu câștigă duelul cu Mihai Rotaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și