Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a anunțat când va merge pe stadion la un meci al FCSB. Condiția esențială pe care trebuie să o îndeplinească Edi Iordănescu: ”Atunci mă duc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 23:26 / Actualizat: 14 octombrie 2021, 9:28

Gigi Becali a anunțat când va merge pe stadion la un meci al FCSB. Condiția esențială pe care trebuie să o îndeplinească Edi Iordănescu: ”Atunci mă duc!”

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali e decis să nu mai calce pe stadion la derby-urile din Liga 1 cu CFR Cluj, Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova. Va face o excepție dacă FCSB va ajunge să se bată în Liga Campionilor cu Messi, Ronaldo sau Benzema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este omul care îl poate readuce pe Gigi Becali pe stadion. Iordănescu Junior a venit la FCSB cu un singur gând: să câștige titlul. Până când îl va readuce pe Gigi Becali pe stadion, Iordănescu mai trebuie să treacă și de 4 tururi infernale pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali a anunțat când va merge pe stadion

Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu a anunțat că a venit să ia titlul cu FCSB

Încă de la prima conferință de presă, Edi Iordănescu l-a făcut pe Gigi Becali să viseze cu ochii deschis la confruntările pe bani mulți din grupele Ligii Campionilor. Primul pas este câștigarea titlului în Liga 1, iar Edi Iordănescu a anunțat că pentru asta a venit la FCSB.

„Înțelegerea a fost că obiectivul este titlul. Dar deja mă uit în sus, va trebui să recuperez o anumită distanță. M-am așezat la o partidă de șah unde sunt în dezavantaj. Dar am venit pentru titlu, nu pentru locul 2 și 3. Am simțit ce înseamnă titlu și mai vreau. Tragem linie dacă nu se întâmplă acest lucru, iar apoi vedem”, spunea Edi Iordănescu în prima conferință de presă la FCSB.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și