Închide meniul

Gigi Becali a decis! Olimpiu Moruţan, aproape de transferul la Galatasaray: „Giovanni face transferul!” De ce nu vrea patronul FCSB ca suma să fie publică

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2021, 16:47

Reclamă
Gigi Becali a decis! Olimpiu Moruţan, aproape de transferul la Galatasaray: „Giovanni face transferul! De ce nu vrea patronul FCSB ca suma să fie publică

S-a hotărât viitorul lui Olimpiu Moruţan

Hepta

Gigi Becali a luat decizia finală! Olimpiu Moruţan, din ce în ce mai aproape de Galatasaray

Galatasaray a oferit 8 milioane de euro pentru Moruţan, însă Gigi Becali vrea 10. Turcii sunt dispuşi să accepte contraoferta latifundiarului din Pipera, însă cu o condiţie – suma să se poată plăti în patru rate, a scris presa din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a confirmat informaţia şi a anunţat că vărul său, Giovanni, se va ocupa de mutare. De asemenea, Gigi Becali a explicat că nu îşi doreşte ca suma de transfer să fie publică. Motivul? Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, are de încasat 10% din transferul mijlocaşului.

„Giovanni face acest transfer, s-a înțeles cu Vulturar. Daca nu se face transfer acum, poate cer mai mult. Pot să iau 10 milioane de euro pe el, pot să iau mai mult. Important e că iau cât am vrut.

Nu pot să spun suma că negociez cu Iftime, că are de luat procente din viitorul transfer. Are de luat 10% și vreau să semneze că acceptă 600.000 euro (echivalentul a 6% din suma de transfer de 10 milioane). Eu am mai negociat cu Galatasaray și am cerut 15 milioane, dar a jucat mai slab câteva meciuri și am cerut mai puțin acum”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Reclamă

„Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, ridicat în slăvi de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, este convins că mijlocaşul de 22 de ani poate ajunge să valoreze o sumă uriaşă.

„Bravo lui Moruţan. Eu l-am criticat, dar acum dau în scris că va ajunge unul dintre fotbaliştii foarte buni ai echipei naţionale. Dacă se duce la turci va fi ca Hagi la Galatasaray. Nici turcii nu au asemenea jucători tehnici cum este Moruţan. Dacă s-ar duce la Mourinho, se face jucător de 40 de milioane de euro, de cel puţin 40 de milioane!„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și