Închide meniul

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata grupele Conference League: „Nu vreau să fac asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2022, 23:44

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata grupele Conference League: „Nu vreau să fac asta!

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata grupele Conference League
  • Ce măsuri a pregătit Gigi Becali

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata calificarea în grupele Conference League. Patronul FCSB e gata să renunţe la cei mai importanţi jucători pentru a face economie. Florin Tănase, cu 30.000 de euro pe lună, şi Florinel Coman, cu 20.000 de euro pe lună, sunt jucătorii cu cele mai mari salarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spune că va menţine aceeaşi linie la echipă doar în cazul în care FCSB se va califica în grupele Conference League.

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata grupele Conference League

FCSB va avea de trecut 3 tururi preliminarii până în grupele Conference League. Echipa lui Toni Petrea va juca direct în turul al doilea, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre Partizani şi Saburtalo.

Reclamă

Nu mai aduc jucători, nici atacant, avem 3-4 atacanți. Vă spun un lucru. E o mare nebunie ca banii tăi să-i iei și să-i dai la fotbal. Eu am intrat în nebunia asta și încerc să o scot la cap, să văd cum ies la liman. Cum să dau banii familiei mele la fotbal?

Dacă ne calificăm în grupele Conference, înseamnă că-mi reglez bugetul, nu mai bag eu bani din buzunar. O necalificare înseamnă o strângere de inimă, economie, vânzare de jucători, să renunț la cei cu salarii mari. Necalificare înseamnă economie. Înseamnă să bag 3 milioane de la mine și nu vreau să fac asta”, spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali va încasa şi bani de la noul sponsor principal al FCSB. Conform gsp.ro, echipa lui Gigi Becali va încasa 1.500.000 de euro pe an de la noul sponsor principal, care va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă.

Gigi Becali are aşteptări mari de la noul sezon al FCSB-ului

Gigi Becali are mari aşteptări de noul sezon al echipei sale. Patronul FCSB a declarat că nu va mai permite niciun pas greşit din partea jucătorilor, titlul şi grupele Conference League fiind obiectivele pentru Toni Petrea.

FCSB va debuta în noul sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. După prima partidă din campionat, urmează duelul din turul secund de Conference League. Până atunci, FCSB mai are disputat alte două partide amicale din stagiul de pregătire ce-l dispută la baza din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB chiar a creionat primul 11 cu care vrea să dea lovitura. „Șut sau Edjouma la închidere, Tavi Popescu și Olaru interi. Cordea, Tănase și Coman în față”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon

Gigi Becali și Florinel Coman au avut un dialog înaintea noului sezon. Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a spus atacantului de 24 de ani, poreclit „Mbappe de România”.

Înaintea noului sezon, Becali a povestit că a avut o discuție personală cu Coman în legătură cu viitorul său la FCSB.

„Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine.”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”