Închide meniul

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB, după partida cu Dunajska Streda: „E jucătorul principal al echipei”. Ce a declarat despre Florinel Coman

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 10:38

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB, după partida cu Dunajska Streda: „E jucătorul principal al echipei. Ce a declarat despre Florinel Coman

Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment la Palat / Hepta

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB, după victoria cu Dunajska Streda, scor 1-0. Joyskim Dawa a intrat în graţiile patronului roş-albaştrilor, după evoluţiile din startul sezonului. Totodată, Becali a avut declaraţii şi în privinţa lui Florinel Coman, care este suspect de o accidentare gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Dunajska Streda cu 1-0. Golul victoriei a fost înscris de fundaşul central Joonas Tamm, din centrarea perfectă a lui Risto Radunovic. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB, după partida cu Dunajska Streda

Gigi Becali este încântat de evoluţiile fundaşilor centrali de la FCSB. Joyskim Dawa este preferatul patronului roş-albaştrilor, alături de Joonas Tamm formând un cuplu greu de trecut. Latifundiarul din Pipera îi compară pe cei doi cu Sorin Ghionea şi Dorin Goian, stopperii care au evoluat la echipă în perioada 2004-2009.

„Tamm a fost pentru mine o mare bucurie. Presa îl critică pe Dawa, dar eu îl văd un fundaş mare. Nu ai cum să treci de el, când eşti pe partea lui nu ai cum să treci.
Acum avem un cuplu de fundaşi cum nu am mai avut de la Goian şi Ghionea. Eu îl văd jucătorul principal al echipei, de acolo nu treci”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Joyskim Dawa a fost adus în această vară de la Botoşani. Ulterior, a fost transferat şi Joonas Tamm, care ultima dată a evoluat pentru FC Flora, din Estonia.

Reclamă

Totodată, Gigi Becali a avut declaraţii şi în privinţa situaţiei lui Florinel Coman. Patronul de la FCSB nu are veşti concrete despre starea căpitanului roş-albaştrilor.

„Am înţeles că nu ştiu ce înţepătura a simţit. Nu ştiu ce e, a zis că a simţit o înţepătură”, a mai declarat Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman fost schimbat la pauza meciului Dunajska Streda – FCSB 0-1

Mihai Stoica a mărturisit, într-o postare pe contul oficial de Facebook, că Florinel Coman este suspect de o accidentare gravă, motiv pentru care a fost schimbat de Nicolae Dică, după 45 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu vreau să-i jignesc pe cei care ne jignesc, poate doar să le dau ceva sugestii referitoare la meseriile pe care ar trebui să le îmbrățișeze. Vreau să-i și informez că Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, pe Facebook.

Florinel Coman riscă să stea departe de teren până la câteva luni, în funcţie de gravitatea accidentării, dacă se va confirma ceea ce a declarat MM Stoica.

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Victorie colosală pentru echipa lui Nicolae Dică

Dunajska Streda – FCSB 0-1 a fost transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Echipa lui Nicolae Dică a obținut o victorie colosală în primul meci din turul trei preliminar al UEFA Conference League. Joonas Tamm a fost eroul serii în Slovacia.

FCSB a avut ocaziile mai mari în meciul cu Dunajska Streda. În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În minutul 17, slovacii au lovit bara transversală la o lovitură liberă, printr-o execuție a lui Szantho. Șapte minute mai târziu, Darius Olaru a avut un gol anulat după ce a fost semnalizat în ofsaid.

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului. Și Ovidiu Popescu a pus în pericol poarta adversă, cu un șut puțin pe lângă, de la distanță.

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Reclamă

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și