Închide meniul

Gigi Becali, felicitat de un fost rival de la Dinamo, Florin Prunea. „Familia Iordănescu se întoarce acasă!”

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 8:43 / Actualizat: 20 martie 2023, 22:43

Gigi Becali, felicitat de un fost rival de la Dinamo, Florin Prunea. „Familia Iordănescu se întoarce acasă!

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a fost felicitat de un fost rival de la Dinamo, Florin Prunea. Acesta îi reproşează însă şefului FCSB că nu a luat mai devreme decizia numirii lui Edi Iordănescu în funcţia de antrenor al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, felicitat de un fost rival de la Dinamo, Florin Prunea. „Familia Iordănescu se întoarce acasă!”

„Familia Iordănescu se întoarce acasă! Nu înțeleg de ce n-a făcut Gigi asta la începutul campionatului. Alta era situația FCSB-ului acum. Asta nu înseamnă că nu este timp, campionatul este lung. Edi este un antrenor extrem de corect cu jucătorii. O mișcare foarte bună și sunt convins că FCSB va avea un cuvânt greu de spus. Edi Iordănescu este un profesionist 100%, care nu acceptă orice”, a spus Florin Prunea pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu a mai fost la FCSB în 2010, ca secund al lui Ilie Stan. Atunci a asigurat şi interimatul timp de două meciuri. Iordănescu a mai negociat cu Gigi Becali în 2019, dar nu a semnat pentru că nu i-au fost oferite garanţii din partea patronului FCSB.

Edi Iordănescu, promisiune pentru fanii lui FCSB

Acum, Edi Iordănescu le-a promis fanilor FCSB că Gigi Becali nu se va mai implica în alcătuirea echipei şi că nu va mai face schimbările, aşa cum o făcea când pe bancă era Dinu Todoran.

„Fanii să aibă încredere în noi, în băieţi. Să aibă încredere în munca noastră, că zi de zi vom da totul ca să fim mai buni. În fotbal e greu să faci promisiuni concrete şi să oferi anumite garanţii. Trebuie să avem şi un pic de şansă pentru că e plină competiţie şi totul este pe fast-forward. E şi foarte puţin timp la dispoziţie.

Reclamă

Doar împreună putem să reuşim. Îi aştept din nou aproape, le ştiu supărările, le ştiu şi le cunosc aşteptările. Să aibă încredere că sunt omul potrivit pentru a regenera toată această stare de spirit„, a declarat Edi Iordănescu pentru pagina de Facebook a vicecampioanei României.

Edi Iordănescu, sfătuit de ultraşi să îl pună la punct pe Gigi Becali

Fanii îl consideră vinovat pe patron pentru situaţia prin care trece echipa. Aceştia îşi doresc ca Edi Iordănescu să nu accepte indicaţiile venite de la patron în timpul meciurilor.

„Bine ai venit alaturi de noi Edward Iordanescu! Suntem alaturi de tine, speram sa ai puterea sa tii departe de echipa influenta din loja!

Reclamă 4 / 0/3

Noi te vom sustine neconditionat in incercarea ta de a trezi echipa si de a readuce cu picioarele pe pamant vedetele ei!„, se anunţă pe contul de Facebook al celor de la Peluza Nord.

Când va debuta Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a condus deja, miercuri, primul antrenament la FCSB. Gigi Becali nu a mai ajuns la baza sportivă din Berceni pentru a-l prezenta în faţa fotbaliştilor. Noul tehnician va debuta în meciul cu Sepsi, de pe Arena Naţională, programat pe 23 august, de la 21:30.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și