Închide meniul

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB. „Eu ştiu deja jucătorii”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 14:52

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB. „Eu ştiu deja jucătorii

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham - FCSB, în Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB/ Hepta

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB. În funcţie de performanţele roş-albaştrilor, patronul va mai transfera jucători. Anunţul a fost făcut şi de antrenorul echipei, care mărturiseşte că deja ştie ce întăriri îi vor fi aduse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali continuă transferurile la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a adus 8 jucători în această vară, ultimii alăturaţi lotului lui Nicolae Dică fiind Radu Boboc, Eduard Radaslavescu şi Marco Dulca.

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB

Nicolae Dică a mărturisit că patronul îi va mai aduce întăriri, în încercarea de a se califica în grupele Conference League şi de a cuceri titlul în Liga 1. Antrenorul roş-albaştrilor a mărturisit că deja ştie numele fotbaliştilor care vor veni sub comanda sa.

„Eu știu deja jucătorii. Voi nu-i știți. Probabil o să-i aflați. Dar nu îi spun eu. Important este să trecem de această dublă”, a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

FCSB va lupta pentru calificarea în play-off-ul Conference League, după ce îşi vor disputa manşa a doua a confruntării din turul al treilea preliminar. În tur, trupa lui Nicolae Dică a triumfat în Slovacia, cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Joonas Tamm.

Reclamă

Meciul retur cu Dunajska Streda va avea loc joi, de la ora 20:30, în format live text, pe as.ro.

Gigi Becali continuă campania de transferuri la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că ţinteşte să transfere încă un atacant. Pe acest post, patronul roş-albaştrilor i-a adus pe Bogdan Rusu şi David Miculescu.

Totodată, Gigi Becali vrea să nu se pripească, pentru a evita o situaţie precum cea a celor de la Rapid, care s-a confruntat cu falimentul, şi a celor de la Dinamo, care a retrogradat în liga secundă.

Reclamă 4 / 0/3

„Tată, la ora asta vreau un atacat de 27, 28 de ani, cu experiență. Eu i-am luat pe Miculescu și Radaslavescu ca să iau bani pe ei.

Dacă ne calificăm, mai iau repede unu sau doi atacanți, dar mai în vârstă, cu experiență. Și după aia, dacă ne calificăm și în grupe, mai iau doi tot mai în vârstă.

Totul trebuie calculat și făcut cu înțelepciune. Trebuie să știm și dacă ne calificăm și dacă mai luăm bani. Dacă nu luăm, trebuie să ne mai subțiem. Ca altfel ajungem ca Rapid și ca Dinamo”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Nicolae Dică, ultimele detalii despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman

Nicolae Dică a dezvăluit că Florinel Coman are şanse mari să fie ăn lotul FCSB-ului pentru partida cu Dunajska Streda. Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a declarat că asemenea lui Coman, şi el a fost recuperat cu rapiditate după ce a apelat la serviciile vraciului din Serbia.

De asemenea, Nicolae Dică a mai mărturisit că partida cu Dunajska va fi una dificilă, şi le cere jucătorilor să fie concentraţi pe joc. FCSB porneşte ca favorită în returul de teren propriu, după ce în tur a învins cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Joonas Tamm.

„Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea că in retur”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” Vezi toate știrile
Citește și