Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. „Nu avea experiență de echipa națională! Din cauza lui, am pierdut și eu ceva bani!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2022, 19:25

Gigi Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. „Nu avea experiență de echipa națională! Din cauza lui, am pierdut și eu ceva bani!

Tragedia cumplită prin care a trecut Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cu Mirel Rădoi, România a ratat calificarea la barajul pentru CM 2022 din Qatar. Tricolorii au terminat pe locul 3 într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi

„Nu avea Mirel eperienţă de echipă naţională. Îmi era milă de el. Din cauza lui am pierdut şi eu ceva bani. L-am luat pe Creţu ăla din cauza lui. Nu ştiu ce să spun, Mirel ştie mult fotbal, dar din dragoste are şi un stil foarte drăgălaş. La fotbal trebuie să fie disciplină. Ce îi spui jucătorului aia trebuie să facă. La fotbal nu merge cu lugu lugu. Plus de asta că nici nu are marfă”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

De când a plecat Mirel Rădoi, la finalul lunii noiembrie, șefii FRF n-au reușit să găsească un nou selecționer. S-au purtat negocieri cu multe nume importante, precum Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, dar toți au refuzat ofertele Federației.

20 de meciuri a condus Mirel Rădoi pe banca României. În această perioadă, tricolorii au adunat opt victorii, patru remize și opt egaluri.

Citește și:

Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni

Ladislau Boloni s-a întâlnit de 3 ori până acum cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF.

Reclamă

Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc ieri, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Singurele neconcordanţe sunt legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și