Închide meniul

Gigi Becali, mesaj emoţionant pentru Ionuţ Panţîru. Ce i-a transmis fundaşului de la FCSB, grav accidentat. "Îl asigur asta"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 17:42

Gigi Becali, mesaj emoţionant pentru Ionuţ Panţîru. Ce i-a transmis fundaşului de la FCSB, grav accidentat. "Îl asigur asta"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali l-a încurajat pe Ionuţ Panţîru

  • Ionuţ Panţîru nu va mai juca în acest sezon
  • Gigi Becali a avut un mesaj pentru fundaşul lui FCSB

Fundaşul stânga, de 25 de ani, nu va mai putea juca niciun meci în acest sezon. S-a "rupt" după ce s-a ciocnit chiar cu un coechipier, Adrian Şut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a transmis încurajări lui Ionuţ Panţîru

"Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea.

Am înțeles și eu de la oamenii mei că el este accidentat destul de grav, dar nu pot să vă spun când o să revină pe teren. Din câte am înțeles, în sezonul ăsta Panțîru nu o să mai joace deloc", a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Toni Petrea are mari probleme, mai ales că este în faţa a două meciuri care contează decisiv în lupta pentru titlu. Roş-albaştrii au duel cu Universitatea Craiova, în deplasare, după care primesc vizita lui CFR Cluj.

La noi au mai apărut și alte probleme față de cele mai vechi. Mă refer la Panțîru, care a suferit o accidentare destul de urâtă și va absenta destul de pe gazon. Sezonul acesta este terminat pentru el, clar”, a anunțat Toni Petrea în cadrul unei confereințe de presă.

Reclamă

În afara lui Panțîru, pe lângă mai vechii accidentați, Toni Petrea nu se va putea baza nici pe Valentin Crețu, care a văzut cartonașul roșu în finalul meciului cu Sepsi.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
0:54
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley
18
apr.
0:49
Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele
23:57 Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României 23:25 „S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund 23:20 Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică 22:55 Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros 22:41 Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor 22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”