Închide meniul

Gigi Becali nu îl iartă pe Marius Şumudică. L-a avertizat că riscă să fie demis. „Dacă mai pierde două meciuri, nu o să mai vorbească de CFR Cluj”

Publicat: 13 august 2021, 15:02

Reclamă
Gigi Becali nu îl iartă pe Marius Şumudică. L-a avertizat că riscă să fie demis. „Dacă mai pierde două meciuri, nu o să mai vorbească de CFR Cluj

Gigi Becali nu îl iartă pe Marius Şumudică

Profimedia

„Am primit azi o poză pe telefon cu un Tico bleu şi printre multe abţibilduri era şi unul cu FCSB”, a fost una dintre reacţiile avute de tehnicianul lui CFR Cluj care nu i-a picat deloc bine lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu îl iartă pe Marius Şumudică şi l-a avertizat că riscă să fie demis

Eu nu m-am supărat, dar nu trebuia să spună el FCSB. FCSB sunt eu. Dacă ai ceva cu Meme sau cu Todoran, răspunde-le lor. Eu am făcut nişte gesturi pentru el, m-a atacat când a spus FCSB. Asta a scăpat şi sperăm să nu mai facă.

El cred că ştie că pe cei de la Cluj…nu-i interesează pe ei Conference League şi foarte bine fac. Nu s-a calificat, dacă mai pierde 2 meciuri să vedem dacă o să mai vorbească foarte mult de CFR Cluj.

Mai bine să nu-şi piardă prietenii că nu e frumos. Vezi de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea că nu o să fii acolo toată viaţa„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Latifundiarul din Pipera se aştepta ca Marius Şumudică să facă pace cu Alexandru Chipciu, chiar dacă antrenorul CFR-ului a anunţat, iniţial, că l-a exclus pe mijlocaş din lot şi că îi va fi reziliat contractul.

Reclamă

Nu mă bag, nu mă interesează. Şumudică aşa face el, e teatrul lui. Dar e om bun, nu e ranchiunos. Ştiam că se vor împăca!„, a mai spus patronul lui FCSB.

Marius Şumudică: „E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul”

Gigi Becali şi Marius Şumudică au avut un schimb de replici şi la finalul lunii trecute. Tehnicianul a ironizat-o pe FCSB după eliminarea ruşinoasă din turul 2 preliminar al Conference League.

E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul. Niciodată la fotbal să nu râzi de ceilalţi. Dacă apuci să te bucuri şi să razi de raul altuia… ştiţi cum e. Când sapi groapa altuia, cazi în ea. Îmi pare rău pentru echipele care au ieşit.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a părut rău de Sepsi, s-a exprimat super ok. Au întâlnit şi un adversar destul de puternic, dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan pe care i-a avut FCSB sau cu cei din Albania pe care i-a avut Craiova”, a spus atunci Marius Şumudică.

Şumi făcea referire la un mesaj primit de la Becali în timpul returului cu Borac Banja Luka. Şeful FCSB uitase că s-a anulat regula golurilor înscrise în deplasare şi a crezut că CFR a fost eliminată din preliminariile Champions League.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și