Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri la FCSB: „Nu voi căuta doar atacant!” Anunţul făcut imediat după remiza cu Hermannstadt

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 23:49

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri la FCSB: „Nu voi căuta doar atacant! Anunţul făcut imediat după remiza cu Hermannstadt

Hepta

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri la FCSB. Dezvăluirea a fost făcută de Florin Vulturar, cel care l-a propus la FCSB şi pe Ngezana. Florin Vulturar a fost trimis de Gigi Becali în Africa pentru a urmări jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar a spus că nu va căuta doar atacant pentru Gigi Becali. Agentul de jucători va merge la mai multe meciuri şi va face o listă din care patronul de la FCSB poate alege.

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri la FCSB

„Voi merge în Africa de Sud, dar nu voi căuta doar un atacant. O să merg să urmăresc mai mulţi jucători. Momentan, trebuie să urmăresc jucătorii iar apoi vedem. Voi urmări mai multe meciuri, iar dacă voi vedea vreun fotbalist interesant pentru FCSB, îl voi aduce!

Meciuri din prima ligă din Africa de Sud o să văd, iar preţurile nu sunt foarte mici acolo, se plătesc salarii destul de mari. FCSB îşi poate permite să transfere de acolo, are potenţă financiară”, a spus Florin Vulturar la primasport.ro.

Sud-africanii au aflat cine este principala ţintă a lui Gigi Becali de pe piaţa transferurilor

Sud-africanii au anunţat cine este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB îşi doreşte să mai aducă un jucător de la fosta echipă a lui Siyabonga Ngezana, Kaizer Chiefs. Milionarul român a fost dat de gol.

Reclamă

Finanţatorul vicecampionei din Liga 1 a recunoscut că îşi va trimite un om de încredere în Africa de Sud. Acesta este sigur că va da lovitura şi se va îmbogăţi dacă va aduce fotbalişti africani la FCSB.

Potrivit presei din Africa de Sud, Gigi Becali şi-a reluat asaltul pentru aducerea lui Reeve Frosler. Fundaşul dreapta de 25 de ani a fost dorit şi în vară, la „pachet” cu Ngezana, dar şefii lui Kaizer Chiefs au ţinut la preţ.

Am aflat că nu au renunțat încă la el. Simt că ar putea fi un transfer bun pentru ei, mai ales că Ngezana se dovedește o achiziție foarte bună. Românii încă îl monitorizează atât pe el, cât şi alţi jucători din PSL, pentru că au realizat că acest campionat poate fi o mină de aur pentru ei.

Reclamă 4 / 0/3

Frosler nu are suficiente minute în acest sezon, iar antrenorul Molefi Ntseki s-ar putea să nu-l mai aibă la dispoziție prea mult timp. El nu îşi poate crea echipa în jurul unui jucător care poate pleca în orice moment„, anunţă jurnaliştii de la citizen.co.za.

Frosler are o cotă de piaţă de 950.000 de euro. Fundaşul care are 4 selecţii la naţionala Africii de Sud mai are contract cu Kaizer Chiefs până pe 30 iunie 2025. În acest sezon a jucat în 8 meciuri, în toate competiţiile.

Gigi Becali, indicaţii pentru Florin Vulturar: „Ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90”

Gigi Becali a dezvăluit că agentul Florin Vulturar va pleca în Africa pentru a-i aduce jucători de top.

Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 și să stea până când găsește un african înalt. La mijloc nu vreau, mai bun ca Șut al meu nu poate să fie nimeni.

Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud, e cineva care nu e văzut, trebuie să-l ridici ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu.

Vulturar aduce un atacant de peste 1.90 și care să știe și cu varza puțin. Plecări nimic, nu mai pleacă nimeni” a spus patronul FCSB-ului pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a plătit 600.000 de euro în conturile lui Kaizer Chiefs pentru Ngezana. Fundaşul central a devenit titular la FCSB după accidentarea suferită de Vlad Chiricheş. Reeve Frosler nu îndeplineşte însă portretul-robot al fotbalistului pe care îl doreşte la FCSB. Acesta are 1.73 m, sub înălţimea minimă cerută de Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și