Închide meniul

FCSB mai vrea doi jucători de la Kaizer Chiefs! Anunţul presei din Africa de Sud

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 17:04

Reclamă
FCSB mai vrea doi jucători de la Kaizer Chiefs! Anunţul presei din Africa de Sud

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB - Dinamo

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

FCSB mai vrea doi jucători de la Kaizer Chiefs. După ce l-au transferat pe Siyabonga Ngezana, presa din Africa de Sud anunţă că vicecampioana României ar mai fi interesată de alţi doi jucători ai celor de la Kaizer Chiefs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despe Ashley Du Preez (extremă dreaptă, 25 de ani) şi Reeve Frosler (fundaş dreapta, 25 de ani), amândoi din Africa de Sud.

FCSB mai vrea doi jucători de la Kaizer Chiefs! Anunţul presei din Africa de Sud

„După ce l-au luat pe Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs, formaţia din România a pus ochii pe alţi doi jucători ai echipei.

Ashley Du Preez a ajuns pe radarul echipei, în timp ce numele lui Reeve Frosler se află şi el pe lista giganţilor din România”, au anunţat cei de la snl24.com.

Ashley Du Preez şi Reeve Frosler au fost oameni de bază sezonul trecut la formaţia din Africa de Sud, în ciuda faptului că s-au confruntat cu accidentări.

Reclamă

Cei doi au contracte pe mai mulţi ani cu Kaizer Chiefs, iar sursa mai sus menţionată scrie că formaţia sud-africană va cere sume considerabile pentru a îi vinde pe cei doi fotbalişti.

Ashley Du Preez a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive în cele 32 de meciuri disputate sezonul trecut. Potrivit transfermakt.com, el este cotat la un milion de euro. În ceea ce îl priveşte pe Reeve Frosler, undaşul de 25 de ani a evoluat sezonul trecut în 24 de meciuri. Fotbalistul care este cotat la 950.000 de euro are şi două selecţii în echipa naţională a Africii de Sud.

Fanii lui Kaizer Chiefs critică conducerea clubului. Plecarea lui Ngezana i-a nemulțumit pe aceștia

Fanii lui Kaizer Chiefs critică conducerea clubului. Susținătorii echipei sud-africane sunt nemulțumiți de decizia de a-l vinde pe Siyabinga Ngezana la FCSB. Fundașul a fost transferat de vicecampioana României și urmează să fie prezentat oficial de către oficialii „roș-albaștri”.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a mai evoluat până acum doar la Kaizer Chiefs. Acesta a fost cumpărat de către FCSB pentru suma de 600.000 de euro. Chiar dacă o sumă importantă de bani a ajuns în conturile formației din Africa de Sud, se pare că fanii acesteia nu sunt deloc mulțumiți că l-au pierdut pe Siyabonga.

„Eram în competiţie cu alte cluburi. În perioada asta foarte multi agenţi trimit propuneri. Prima dată triez jucătorii care n-au jucat în ultima vreme. Ngezana respectă portretul robot pe care l-a făcut Gigi. Vrea să construiască. Nu vrea să câştige dueluri aeriene. Când a vrut asta l-am adus pe Tamm, acolo mi-am făcut treaba cu Tamm, nimeni nu are cum să conteste asta. Din toţi, Ngezana a părut fotbalistul care are calitatea asta, viteză foarte bună.

Nu l-am văzut, nu e un nivel foarte slab, e rapid. Am văzut jucători interesanţi. Doar ca e riscant ca nu a jucat în Europa pana la 26 de ani. E diferit faţă de jucătorii pe care i-am avut. Trebuie să obţinem permisul de şedere, nu sunt probleme, doar că durează 2 saptamani până să vină încoace şi i-am zis Vali fă ceva să plece în cantonament. Trebuie neapărat să facă deplasarea cu noi în Olanda. Nu am primit referinţe de la nimeni, nu am discutat cu nimeni.

E un transfer riscant pentru că nu a jucat în Europa, dar se pliază pe ce a vrut Gigi. Este profilul acela de jucător, picior drept. Mie mi-a plăcut. (despre sumă) Plătim bani pe el, dar nu discutăm de sume pentru că e confidenţialitate. Oaidă a costat 950.000, aşa că la Gigi sumele ăstea sunt obişnuite. Florin Vulturar s-a ocupat de acest transfer”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:43 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 1-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” Vezi toate știrile
Citește și