Închide meniul

Gigi Becali pune la cale revolta Ligii 1 contra Federaţiei! "Nu mai jucăm dacă vreți să ne stăpâniți!" Cum l-a comparat pe Răzvan Burleanu cu Mircea Sandu

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 12:09

Gigi Becali pune la cale revolta Ligii 1 contra Federaţiei! "Nu mai jucăm dacă vreți să ne stăpâniți!" Cum l-a comparat pe Răzvan Burleanu cu Mircea Sandu

Hepta

Gigi Becali vrea să pună la cale un protest împotriva Federaţiei Române de Fotbal

  • Gigi Becali ameninţă Federaţia
  • Ce l-a deraanjat pe şeful FCSB

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre FRF şi LPF pe tema arbitrajului video. Şeful FCSB cere ca Răzvan Burleanu să lase Comisia Centrală a Arbitrilor în grija Ligii. El spune că relaţia cu Federaţioa este mult mai rea decât pe vremea lui Mircea Sandu şi a propus o reacţe dură din partea tuturor echipelor din prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Nu pot să aduc VAR-ul în România de unul singur"

"Federația are arbitrii, da? Îți trebuie un minim de inteligență să înțelegi. Ei ce vor, să dăm noi banii și să controleze tot ei arbitrajele? Vor să comande ei pe banii noștri?! Dă-ne, bă, CCA și le facem noi pe toate!

Ei comandă tot! L-au pus pe Vassaras, poate aduc acum un francez, apoi un american, după un african. Pun pe cine vor ei, fac delegările cum vor ei și nu răspund niciodată. (…) Eu ce să fac? Nu pot să aduc VAR-ul în România de unul singur!", a spus Gigi Becali, pentru gsp.

Reclamă

Gigi Becali: "Bă, hai să nu ne mai comanzi tu pe noi!"

Gigi Becali propune ca toate echipele din Liga 1 să se unească şi să nu mai joace în semn de protest şi spune că Federaţia dă bani cluburilor mici în schimbul voturilor.

"'Bă, hai să nu ne mai comanzi tu pe noi! Vrem protest! Nu mai jucăm dacă vreți să ne stăpâniți!'. (…) Asta îi interesează. De fapt, cei de la FRF întotdeauna au fost stăpâni.

Reclamă

Dar parca niciodată chiar așa. Înainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Deși nici nu el era extraordinar, te înțelegeai cu ei. Acum, dacă le spui ceva, te duc la Comisii, te amendează, îți zic să taci din gură ca unui sclav", a mai spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat