Închide meniul

Răzvan Burleanu, ironizat de rivalii de la LPF: "Conducătorul suprem al fotbalului românesc". Răspuns dur la acuzaţiile făcute de FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 10:11

Răzvan Burleanu, ironizat de rivalii de la LPF: "Conducătorul suprem al fotbalului românesc". Răspuns dur la acuzaţiile făcute de FRF

profimediaimages

Răzvan Burleanu, contrat dur de şefii LPF, în conflictul implementării VAR la meciurile din Liga 1

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a răspuns la acuzaţiile făcute de Răzvan Burleanu, după Comitetul Executiv de joi al Federaţiei Române de Fotbal. Şeful FRF a spus că rivalii de la Ligă vor să controleze arbitrajul din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF, răspuns ironic la acuzaţiile lui Răzvan Burleanu

Ştefan crede că acuzaţiile sunt ridicole şi spune că după ce vom avea VAR la Liga 1 arbitrii vor fi delegaţi tot de FRF.

"Am văzut declarațiile domnului Burleanu de ieri. Această afirmație o consisder ridicolă, pentru că în România, arbitrii sunt recrutați și formați de FRF. Mai mult decât atât, după implementarea VAR în România, arbitrii VAR vor fi delegați de FRF. Cu alte cuvinte, mă întreb și eu oare cum am putea controla anumite decizii atâta timp cât nu noi numim arbitrii.

Până la urmă, declarațiile de ieri vin din partea conducătorului suprem al fotbalului românesc, să îmi scuzați ironia. Păi, dacă ești conducător și vezi că există o dispută, pui mâna pe telefon, îl suni pe Gino Iorgulescu, suni la LPF, și îi inviți pe cei de acolo să discutați până se rezolvă problema”, a spus Justin Ştefan, potrivit sport.ro.

Răzvan Burleanu: "Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect"

FIFA a fost chemată pentru a stopa "războiul rece" cu Federaţia, a anunţat Justin Ştefan înaintea Comitetului Executiv al FRF.

Reclamă

"Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect, al VAR. De asta s-a blocat. LPF a solicitat să își asume implementarea, deși nu acoperă niciun leu. LPF vrea să conducă arbitrajul românesc pe banii FRF.

Îi suspectez că vor un control pe arbitraj, pe care să îl tranzacționeze în avantajul și în interesul vreunui club, așa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivelul comisiilor jurisdicționale. Dacă nu vor recunoaște autoritatea CCA, atunci FRF nu va mai acoperi niciun cost pentru implementarea VAR.

Pentru cheltuielile de arbitraj, FRF primește de la UEFA doar 100.000 de euro în fiecare an. Cheltuielile FRF depășesc 350.000 de euro, bani care se duc în pregătirea arbitrilor. De anul trecut am preluat și testarea, pentru toți, inclusiv cei din Liga 1. Sper că am clarificat acest lucru, banii nu pică din cer. Nu sunt niște fonduri la UEFA sau FIFA pe care refuzăm să le accesăm", a spus, joi, Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FRF şi LPF, în război
  • VAR, mărul discordiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și