Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, replică pentru Răzvan Burleanu! Finanțatorul FCSB a reacționat după atacul lui șefului FRF: ”Nu am cumpărat în viața mea pe nimeni!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 12:45

Gigi Becali, replică pentru Răzvan Burleanu! Finanțatorul FCSB a reacționat după atacul lui șefului FRF: ”Nu am cumpărat în viața mea pe nimeni!”

Valeriu Iftime, reacție genială după mutarea lui Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali, replică pentru Răzvan Burleanu! Președintele Federației Române de fotbal l-a atacat pe finanțatorul FCSB. Burleanu l-a acuzat că i-a cumpărat pe cei care au fost înaintea lor. Patronul roș-albaștrilor a negat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, replică pentru Răzvan Burleanu

Becali nu a dorit să comenteze prea mult spusele lui Burleanu. Omul care conduce FCSB susține că nu-l mai interesează.

Nu mă interesează ce zice Burleanu. Nu am cumpărat în viața mea pe nimeni. Zice și el așa, trebuia să zică și el ceva. Nu mă mai interesează”, a reacționat Becali pentru AntenaSport.

Răzvan Burleanu, atac la Gigi Becali

Totul a plecat de la atacul lui Becali. Burleanu a lansat la rândul său acuze grave la adresa patronului roș-albaștrilor.

Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-ați văzut încă din 2014. De aceeași autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundație de integritate.

Reclamă

În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții”, a spus Burleanu la o conferință de presă.

Becali a fost sancționat în două dosare. Prima amendă primită de patronul lui FCSB este în valoare de 10.000 de lei. Pentru că și-a continuat discursurile agresive la adresa arbitrilor, Becali a mai primit o sancțiune, de 20.000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și