Închide meniul

Gigi Becali, scos din sărite de Galatasaray: „Stau să mă milogesc? I-am dat în judecată la UEFA!” Olimpiu Moruţan, mărul discordiei: „Se fac că uită de plată!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 19:45

Gigi Becali, scos din sărite de Galatasaray: „Stau să mă milogesc? I-am dat în judecată la UEFA! Olimpiu Moruţan, mărul discordiei: „Se fac că uită de plată!

Gigi Becali este patronul de la FCSB

Profimedia

Gigi Becali a fost scos din sărite de Galatasaray. Patronul FCSB a reclamat gruparea „Cim Bom” la UEFA, după ce nu a primit banii pentru transferul lui Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a obţinut 3.5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan. Banii din transfer urmau să fie achitaţi în patru tranşe, dar patronul FCSB susţine că Galatasaray nu şi-a onorat obligațiile contractuale faţă de gruparea roş-albastră.

Gigi Becali, scos din sărite de Galatasaray

„Nu am mai stat, tată, după Galatasaray. Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA. Păi, ăștia și cu arabii așa fac mereu. Le dai jucătorul, apoi se fac că uită că mai au de plată. Eu stau să mă milogesc de ei?

De ce nu i-am dat banii lui Iftime? Păi nu am vrut să se întărească el și să câștige campionatul. Dacă îi dădeam banii se întărea bine de tot și lua titlul. Glumesc! Lăsați-l o perioadă în pace pe Iftime că e omul supărat. Eu am ținut cu el să intre în play-off, dar ăia de la FC Argeș au fost mai buni”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

EXCLUSIV | Oferta pe care i-a făcut-o patronul FCSB lui Valeriu Iftime pentru a scăpa de proces, în cazul Moruţan

Gigi Becali a pierdut procesul cu Valeriu Iftime şi îi este dator patronului de la Botoşani 270.000 de euro, după transfrul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Gigi susţine că nu a primit bani de la turci şi că în contract scrie clar că îi va vira banii clubului moldovean când îi va încasa la rândul lui de la başkani.

Reclamă

Pe de altă parte, Becali i-a făcut o ofertă lui Iftime: dacă vrea banii înainte să îi primească el de la Galatasaray, să îi plătească doar 200.000 de euro, în loc de 270.000 de euro. Iftime nu a fost însă de acord.

„Nu am bani, dacă nu îmi dă Galatasaray, de unde să am bani? Va da 9% în funcţie de ce primeşte de la Galatasaray, scrie în contract. De ce să îi dau înainte.

D-aia l-am vândut pe Moruţan, că nu am bani. Ce, eu îi păcălesc pe oameni? 270.000 de euro e suma. El a vrut banii înainte. Eu i-am zis că îi dau înainte 200.000 de euro, că îi vrea înainte”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și