Închide meniul
Video

Gigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2024, 20:57 / Actualizat: 14 mai 2024, 18:38

Reclamă

Gigi Becali a făcut show total la Arena Naţională. Becali şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a anunţat că îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid. De Dan Petrescu nu se teme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că îşi doreşte să joacă în grupele Champions League cu Manchester City. Una dintre fiicele sale este fană a echipei lui Guardiola.

Gigi Becali, show total la Arena Naţională

Să vedem ce fac acum. Vine Lucescu, nu vine. Vreau să vină Lucescu. Dar nu cred că vine, din ce am văzut. Petrescu? El e mizilic pentru mine. Lucescu e scump. Dacă vrei să-l iei trebuie să dai bani mulți.

Reclamă

Eu nu dau, de ce? Eu dau, dar trebuie să fac ca mine. El face? Dacă nu face ca mine, nu am nevoie nici de 7 Lucescu. E bucurie mare. Asta e bucuria lor, dar eu tot timpul trebuie să gândesc mai departe.
Gândul meu e deja la formula de echipă, tragerea la sorți, Liga Campionilor, unde se câștigă banii. Nu e vorba că vreau bani. Eu spun și vreau să câștig bani că să îi bucur pe ei. Nu sunt lacom.

Trebuie să ai bani ca să poți să te bați cu Manchester City. Nu ca să-i bați, că nu poți să-i bați, dar măcar să ajungi să joci cu ei. Prima tragere va fi Manchester City. Așa i-am promis fetei mele că ține cu Manchester City. Cu ei vreau să cădem în grupe„, a spus Gigi Becali la Arena Naţională.

Reclamă

Arena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani

Arena Naţională a fost colorată în roşu-albastru la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii au pregătit o scenografie impresionantă la duelul la finalul căruia jucătorii lui Elias Charalambous vor primi trofeul de campioni.

Înainte de fluierul de start al partidei, Arena Naţională a fost colorată în culorile FCSB-ului, toţi fanii prezenţi pe stadion fiind parte din coregrafia specială pregătită pentru acest meci. În peluză a fost afişat şi un banner special, care îl înfăţişa pe Darius Olaru, ridicând trofeul de campion.

„România e roş-albastră”, a fost mesajul afişat de fanii FCSB-ului. În mijlocul tribunei a doua şi a peluzei au fost câteva sectoare colorate şi în galben.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, jucătorii de la FCSB vor primi trofeul şi medaliile de campioni. Ulterior, vor face un tur prin Bucureşti pentru a sărbători primul titlu cucerit după o pauză de nouă ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
10:51

Etapa de Formula 3 de la Monaco e în perioada 23 – 26 mai, exclusiv în AntenaPLAY. Programul complet

10:20

AS.ro LIVE | Ionuţ Chirilă este acum invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul comentează ultimele evenimente din fotbal

9:56

Gigi Becali mai forţează un transfer surprinzător din Liga 1! Lovitura anunţată de patronul FCSB, după aducerea lui Daniel Popa

9:26

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele”

9:04

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili”

8:44

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, schimb de replici după ce s-a decis viitorul lui Florinel Coman: „Amatorism. Nişte diletanţi!”

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și