Închide meniul

Giovanni Becali a spus suma fabuloasă cu care l-ar fi vândut acum pe Gică Hagi! Ce a declarat despre Jose Mourinho

Bogdan Stănescu Publicat: 25 mai 2024, 20:43

Reclamă
Giovanni Becali a spus suma fabuloasă cu care l-ar fi vândut acum pe Gică Hagi! Ce a declarat despre Jose Mourinho

Giovanni Becali ştie cum poate România să treacă de grupe la EURO

Giovanni Becali / Hepta

Giovanni Becali a spus suma fabuloasă cu care l-ar fi vândut acum pe Gică Hagi! Agentul de jucători l-a transferat în 1990 pe Hagi la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a venit la meciul de retragere al Generaţiei de Aur, care se dispută pe Arena Naţională. Impresarul e prieten bun cu Jose Mourinho, ce antrenează selecţionata mondială la meciul de retragere al naţionalei.

Giovanni Becali a spus suma fabuloasă cu care l-ar fi vândut acum pe Gică Hagi! Ce a declarat despre Jose Mourinho

Am venit cu plăcere, să văd Generația de Aur. Adversari importanți, Baloane de Aur.

(n.r. cât ar fi valorat Hagi dacă juca astăzi?) 70-80 de milioane. Mourinho e acolo, mă duc să-l văd pe bancă”, a declarat Giovanni Becali pe Arena Naţională, înainte de meci.

Giovanni Becali a făcut în trecut dezvăluiri despre Gică Hagi, pe care l-a impresariat.

Reclamă
Reclamă 4

După Real, am zis mergem în Brescia. Au venit Lucescu și cu președintele de acolo la București, l-au zăpăcit pe Gică…mai avea doi ani (n.red. – contract). A jucat primul an cât de cât, al doilea la fel. La Real trebuie să dai maximum și ei au zis: «Dacă recuperăm trei milioane pe el, îi dăm drumul».

Aici a fost nenorocirea: să pleci de la Real, să ajungi la Brescia, să joci un an, să cazi în B, să mai ai contract cu ei, să trebuiască să rămâi, să dai în ultimele etape zece goluri și să-i duci în A…Dar, se duce la Mondiale, face Mondialul și mă cheamă Johan Cruyff. Îmi zice: «Îl aduci pe Hagi»…Gică avea 29 de ani.

Apoi, după doi ani de Barcelona, îl duc la Galatasaray, avea 31 de ani, și toate ziarele turcești au fost cu prima pagină: «Escrocul care a adus aici un elefant de 31 de ani…ca să ne ia banii»…asta spuneau despre mine…și după i-a zăpăcit Hagi. Puneam pașaportul la frontieră, la turc, și se uita și zicea: «Becali?! Managerul! Poftim!»

Reclamă

Hagi a făcut atâția bani (n.red. – În Turcia), cât nu a făcut la Barcelona, Real și Brescia la un loc…de două ori a făcut aici mai mulți bani”, dezvăluia Giovanni Becali în podcastul lui Damian Drăghici.

Meciul de retragere al „Generației de Aur” se dispută ACUM

Meciul de retragere al „Generației de Aur” e în format LIVE TEXT pe AS.ro. E un adevărat spectacol pe Arena Națională, stadionul fiind sold-out. 55.000 de oameni au venit să îi vadă pe membrii Generaţiei de Aur la ultimul lor meci.

Echipele de start:

Generația de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Gică Popescu, Belodedici, Răzvan Prodan – Munteanu, Sabău, Lupescu, Ilie Dumitrescu – Hagi, Răducioiu

World Stars: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Nuno Gomes, Stoichkov

Jose Mourinho este antrenorul echipei World Stars la meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Antrenorul portughez a dezvăluit că vrea să fie selecţioner al naţionalei Portugaliei. „The Special One” are în palmares, alături de mai multe titluri de campion, şi două Ligi ale Campionilor cucerite, cu FC Porto şi cu Inter Milano.

Mourinho s-a despărţit de AS Roma şi în prezent este liber de contract. El a venit la Bucureşti pentru a le arăta respect foştilor mari fotbalişti ai României.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

10:23

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

10:16

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

9:51

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

9:49

Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și