Închide meniul

Giovanni Becali, executat silit! Fiscul i-a vândut rapid un apartament de 400.000 de euro!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 16:06

Reclamă
Giovanni Becali, executat silit! Fiscul i-a vândut rapid un apartament de 400.000 de euro!

Giovanni Becali, executat silit

Giovanni Becali, cu presa / Hepta

Giovanni Becali a fost executat silit de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). Fiscul i-a luat lui Giovanni Becali un apartament evaluat la 400.000 de euro, pe care deja l-a vândut. Fiscul îi scosese apartamentul lui Giovanni la licitaţie în luna martie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încep şi alte probleme pentru Giovanni Becali după condamnarea definitivă din Dosarul Transferurilor. Pentru a recupera prejudiciul din Dosarul Transferurilor, Fiscul i-a sechestrat cunoscutului impresar român apartamentul aflat în centrul Capitalei, pe Calea Floreasca.

Giovanni Becali, executat silit!

Apartamentul lui Becali a fost vândut la prima licitaţie de către ANAF. Scos la licitaţie la un preţ minim de 975.942 lei, Fiscul l-a vândut cu 1.842.885 lei, echivalentul a 373.280 de euro, informează digi24.ro. Apartamentul din Floreasca ce i-a aparţinut lui Becali se află într-un bloc construit în 1990. Apartamentul are 118 metri pătraţi şi, cel mai probabil, locaţia a făcut ca el să fie cumpărat la prima licitaţie, şi la un preţ aproape dublu faţă de cel de pornire.

ANAF scoate constant la licitaţie bunuri pentru a acoperi prejudicii, fie în urma unor decizii ale instanţelor, fie în urma unor datorii ale proprietarilor la stat. Dacă bunurile nu sunt vândute la prima licitaţie ele sunt scoase ulterior la a doua şi, mai apoi, dacă nu sunt achiziţionate, şi la a treia licitaţie.

Ce spune Giovanni Becali despre Man, pe care l-a transferat la Parma

Giovanni Becali a fost implicat în cel mai mare transfer din Liga 1, cel al lui Dennis Man, de la FCSB la Parma.

Reclamă

Parma a plătit nu mai puţin de 13 milioane de euro pentru achiziţionarea tânărului mijlocaş român. La vremea respectivă Dennis Man era reprezentat de Anamaria Prodan, iar impresara l-a acţionat în instanţă pe fotbalist pentru că a permis să fie dus la Parma de Giovanni Becali.

Man este un jucător extrem de talentat, dar trebuie să fie sută la sută, la fel ca Mihăilă, pentru a merge mai departe.

Parma a cheltuit mulți bani, dar au nevoie de mai mulți experți în fotbal. Președintele clubului este foarte bogat, dar trebuie să fie abordat de mai mulți experți pentru a crea o echipă care poate reveni în Serie A”, declara Giovanni Becali pentru TuttoMercatoWeb.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt doi jucători talentați la Pisa (n.red. Olimpiu Moruțan și Marius Marin) și alți doi la Parma (n.red. Dennis Man și Valentin Mihăilă). Curând, alți jucători români vor ajunge în Europa”, mai declara Giovanni Becali şi despre stranierii noştri.

Giovanni Becali îşi continuă activitatea în impresariat

După condamnarea din Dosarul Transferurilor, Giovanni Becali nu mai poate fi impresar, dar îşi continuă activitatea în domeniul care l-a făcut milionar.

Eu nu mai sunt impresar, eu sunt consilierul holdingului Becali. Acum sunt un consilier, nu mai am nevoie de bani, firma mă cinstește, n-am treabă. Eu n-am nimic pe numele meu și nu vreau să mai am nimic pe numele meu.

Am o pensie mică, nu se spune… Am o pensie cu care mă satisfac, nicio problemă.

Eu stau bine, fratele meu stă bine, e asociat aici la firmă, lucrează cu imobiliare… Fratele meu are investiții, eu nu mai am, am ieșit la pensie și vreau să fiu întreținut”, declara Giovanni Becali.

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și