Închide meniul

Giovanni Becali, ultimele detalii despre situația lui Dennis Man. „Am vorbit cu șefii de la Parma!” Ce se întâmplă cu jucătorul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2021, 18:22

Giovanni Becali, ultimele detalii despre situația lui Dennis Man. „Am vorbit cu șefii de la Parma! Ce se întâmplă cu jucătorul român

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Giovanni Becali a dezvăluit că a avut o ofertă pentru Dennis Man din Turcia, dar pretențiile financiare ale celor de la Parma au fost prea mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, ultimele detalii despre situatia lui Dennis Man

Agentul de jucători a precizat că, deși nu mai este titular, Man vrea să se lupte la Parma și să revină în Serie A.

„A fost un interes din partea unui club turc. Mi-au transmis care este dorința lor. Am vorbit apoi cu șefii Parmei care au spus că Dennis Man va pleca doar pentru un anumit preț.

După aceea, echipa turcă a renunțat când a auzit ce preț a cerut Parma. Dennis Man mai are 5 ani de contract, se gândește doar la Parma și vrea să prindă cel puțin barajul de promovare în Serie A”, a spus Giovanni Becali, potrivit Parma Live.

Doar șase meciuri a bifat Dennis Man în acest sezon de Serie B, reușind să înscrie două goluri. Ultima reușită a românului a venit însă la jumătatea lunii septembrie. De cealaltă parte, Mihăilă are 10 meciuri și trei goluri și un assist.

Reclamă

Echipa celor doi români este abia pe locul 14 în Serie B, la șapte puncte de primele două poziții, care asigură promovarea directă. Parma a pierdut categoric în ultima etapă din campionat, 0-4 cu Lecce.

Dennis Man, pe lista neagră la Parma

Dennis Man nu a fost utilizat deloc în ultimele trei meciuri ale Parmei, deși românul e cel mai scump jucător din Serie B, cotat la 10 milioane de euro. Maresca a lăsat de înțeles că fostul star de la FCSB nu are atitudinea potrivită la antrenamente. În schimb l-a lăudat pe Valentin Mihăilă, pe care l-a dat drept exemplu pozitiv.

Nu există un caz Dennis Man. Am făcut câteva schimbări în ultimele două meciuri, iar rezultatele au fost pozitive. Cum am mai spus, pentru mine contează foarte mult efortul depus în timpul săptămânii și cum îi văd eu pe jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Nu stau la discuții pentru atitudinea greșită. Dacă atitudinea este bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greșită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea. Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a făcut loc, dar va veni şi momentul lui”, a spus Enzo Maresca.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și