Închide meniul

Dennis Man, pe lista neagră la Parma. Antrenorul s-a convins de jucătorul român. „Nu stau la discuții!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 10:01

Dennis Man, pe lista neagră la Parma. Antrenorul s-a convins de jucătorul român. „Nu stau la discuții!

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Dennis Man nu a fost utilizat deloc în ultimele două meciuri ale Parmei, deși românul e cel mai scump jucător din Serie B, cotat la 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe lista neagră la Parma?

Maresca a lăsat de înțeles că fostul star de la FCSB nu are atitudinea potrivită la antrenamente. În schimb l-a lăudat pe Valentin Mihăilă, pe care l-a dat drept exemplu pozitiv.

Nu există un caz Dennis Man. Am făcut câteva schimbări în ultimele două meciuri, iar rezultatele au fost pozitive. Cum am mai spus, pentru mine contează foarte mult efortul depus în timpul săptămânii și cum îi văd eu pe jucători.

Nu stau la discuții pentru atitudinea greșită. Dacă atitudinea este bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greșită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea. Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a făcut loc, dar va veni şi momentul lui”, a spus Enzo Maresca, potrivit Parma Live.

Doar șase meciuri a bifat Dennis Man în acest sezon de Serie B, reușind să înscrie două goluri. Ultima reușită a românului a venit însă la jumătatea lunii septembrie. De cealaltă parte, Mihăilă are 10 meciuri și trei goluri și un assist.

Reclamă

Echipa celor doi români este abia pe locul 12 în Serie B, la șase puncte de primele două poziții, care asigură promovarea directă. Parma dă totuși semne de revenire, având două victorii în ultimele două etape, 1-0 cu Vicenza și 2-1 cu Cittadella.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Atacantul de 23 de ani a ajuns pe lista de transferuri a unei echipe din Serie A. Este vorba de Sampdoria, grupare care încearcă să evite retrogradarea. După primele 11 etape ocupă locul 16. A pierdut trei dintre ultimele patru meciuri din campionat și are numai 9 puncte.

Românul este pe placul lui Roberto D’Aversa, anunță jurnaliștii italieni. Antrenorul Sampdoriei l-a urmărit cu atenție încă din perioada în care Man îmbrăca tricoul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Pe listă este extrema Dennis Man. Jucătorul a fost adus în Italia de Parma, în luna ianuarie, de la Steaua (n.r. FCSB), cu o sumă importantă. D’Aversa îl știe din România. Are o bună calitate fizică, este foarte bun în atac, se retrage și șutează bine. Rămâne de văzut ce pretenții sunt pentru a-l lăsa să plece„, anunță jurnaliștii de la genova24.it.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și