Închide meniul

„Hagi vrea să facă performanţă!” Un fost jucător din „Generaţia de Aur” le avertizează pe FCSB şi CFR Cluj. „Farul va fi o echipă puternică!”

Publicat: 5 iulie 2021, 8:27

„Hagi vrea să facă performanţă! Un fost jucător din „Generaţia de Aur le avertizează pe FCSB şi CFR Cluj. „Farul va fi o echipă puternică!

UTA Arad - Farul Constanța

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

  • Hagi, lăudat de Ilie Dumitrescu
  • Ce a declarat acesta despre Farul

Ilie Dumitrescu crede că forţa financiară a celor de la Farul va creşte în curând prin atragerea sponsorilor importanţi, care până acum s-au ţinut departe de cluburile din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu „pariază” pe Farul: „Hagi vrea să facă performanţă!”

„Va fi o echipă puternică, e un proiect serios, sunt convins că vor veni și parteneri lângă acest business. Ăsta e următorul nivel la care tinde clubul. Hagi vrea să facă performanță la Farul, e clar.

Echipa va avea toate condițiile, infrastructură, se va antrena în baza de la Ovidiu, va juca pe noul stadion care se va construi în Constanța. Sunt premise bune”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, Ciprian Marica și Zoltan Iasko sunt acţionarii Farului, care a luat naştere din fuziunea dintre Viitorul şi echipa fanion a Constanţei. Gică Popescu este preşedintele clubului.

Gică Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray

Până la debutul în noul sezon de campionat, pe 18 iulie, la Arad, antrenorul Hagi şi preşedintele Popescu şi-au adus aminte de succesele ca jucători. Ei au fost invitaţi la Istanbul, de Galatasaray, clubul cu care au cucerit Cupa UEFA (n.r. actuala Europa League), în 2000.

Reclamă

Cei doi au fost prezenţi la antrenamentul condus de Fatih Terim. Arda Turan a fost printre cei care i-au întâmpinat.

„Legendele noastre, Gică Hagi şi Gică Popescu, care au un loc aparte în istoria clubului nostru, au vizitat antrenamentul de azi al echipei. Hagi şi Popescu au urmărit partidele de azi alături de antrenorul Fatih Terim”, se arată pe contul de Twitter al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”