Închide meniul

”Hala, Sergio!” Florentino Perez s-a înduplecat și Ramos semnează pe doi ani. Anunțul făcut de spanioli

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 9:57

”Hala, Sergio!” Florentino Perez s-a înduplecat și Ramos semnează pe doi ani. Anunțul făcut de spanioli

profimediaimages

Sergio Ramos va semna din nou cu Real Madrid

  • Sergio Ramos va semna din nou cu Real Madrid
  • Spaniolii îi oferă un contract pe doi ani

Sergio Ramos, căpitanul lui Real și al naționalei Spaniei, urma să devină un jucător liber de contrat în vară și avea deja cluburi care își exprimaseră interesul privind achiziționarea serviciilor sale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși fundașul își dorea să rămână la Real Madrid, problema era vechea regulă a clubului prin care contractele jucătorilor trecuți de 30 de ani nu pot fi prelungite decât pe un an, nu doi cum își dorea Ramos.

Real Madrid face o excepție pentru Sergio Ramos și îi oferă doi ani de contract

Inițial, oficialii clubului în frunte cu președintele Florentino Perez i-au oferit lui Ramos doar un an, iar jucătorul a refuzat categoric. Se zvonea deja că PSG îi pregătea un contract pe trei ani, cu un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon.

Reclamă

Totuși, se pare că președintele Perez a cedat și a acceptat să facă o excepție de la regula referitoare la contracte, mai ales când toată presa internațională vorbea despre plecarea jucătorului său.

Se pare că Ramos va primi contractul pe doi ani pe care îl dorește și îl va semna zilele viitoare, după ce vor fi puse la punct și ultimele detalii.

Reclamă

Sergio Ramos e URIAŞ: a devenit cel mai selecționat jucător din Europa

Sergio Ramos continuă să facă istorie pentru Spania și la 34 de ani, iar acum a bifat o altă bornă în cărțile de istorie ale fotbalului european.

Ramos doar ce l-a depășit pe Gianluigi Buffon pentru a deveni cel mai selecționat jucător din fotbalul de pe ”Bătrânul Continent”. Jucătorul lui Real Madrid a ajuns la 177 de selecții pentru naționala Spaniei.

Fostul câștigător al Cupei Mondiale a atins această bornă atunci când a început ca titular în meciul de Nations League contra Elveției.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda faptul că a ajuns la 34 de ani, fundașul Los Blancos rămâne o prezență simbolică pentru club și pentru țara sa.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani
La Liga • 6 mart., 14:55
Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani
Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu
La Liga • 25 feb., 22:29
Sergio Ramos s-a întors pe Santiago Bernabeu! Standing Ovation, înainte de Real Madrid – Sevilla. Cum a fost surprins la vestiare
Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid. Suma pe care i-o cere starului francez
Fotbal extern • 21 feb., 10:14
Sergio Ramos i-ar fi propus lui Kylian Mbappe să cumpere de la el o vilă în Madrid. Suma pe care i-o cere starului francez
Record uriaș pentru Sergio Ramos, după golul marcat în UEFA Champions League.
Liga Campionilor • 29 nov., 21:07
Record uriaș pentru Sergio Ramos, după golul marcat în UEFA Champions League! Fundașul a atins o bornă senzațională
Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap
Extra • 18 nov., 17:29
FOTO
Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap: „L-ai învins pe Pique şi în afara terenului!”