Închide meniul

Hermannstadt – FC Voluntari 3-2. Gazdele au învins dintr-un penalty primit în minutul 89! Adi Popa, gol şi pasă de gol

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 15:00

Hermannstadt – FC Voluntari 3-2. Gazdele au învins dintr-un penalty primit în minutul 89! Adi Popa, gol şi pasă de gol

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Teja are o misiune dificilă cu FC Voluntari

UPDATE: Hermannstadt a condus-o cu 1-0 pe Voluntari după doar patru minute. Până la pauză, într-un interval tot de patru minute, oaspeţii au trecut în avantaj. Fostul jucător al lui FCSB, Adi Popa, a dat un gol şi o pasă de gol. Încă o răsturnare de scor a stabilit scorul final. Reuşita victoriei a venit în urma unui penalty obţinut în minutul 89. Hermannstadt este pe locul 12, iar Voluntari, pe 11. Ambele au câte 14 puncte, dar sibienii au jucat un meci mai puţin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Runda trecută, sibienii au fost aproape să smulgă un punct acasă, cu Astra, dar Vali Gheorghe a înscris golul victoriei în minutul 82. A fost pentru a 3-a oară în ultimele 4 meciuri din campionat când nu reuşesc să marcheze. O pot face acum, când întâlnesc una dintre cele mai slabe defensive.

Trupa lui Teja a încasat 12 goluri în precedentele trei partide oficiale. Ilfovenii au cedat cu Dinamo (0-3) şi Gaz Metan Mediaş (0-6) şi au remizat cu Academica Clinceni (3-3).

LIVE SCORE HERMANNSTADT – FC VOLUNTARI

Final de meci, Hermannstadt a învins-o pe Voluntari cu 3-2

Min. 89: GOOOLLL HERMANNSTADT! Dâlbea face 3-2 pentru gazde din penalty.

Reclamă

Min. 88: PENALTY HERMANNSTADT! 

Min. 61: GOOOLLL HERMANNSTADT! Meci nebun. Mayoral a făcut 2-2

Min. 45: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză! Ilfovenii conduc după primele 45 de minute!

Min. 42: GOOOLLL VOLUNTARI! Mailat a marcat pentru oaspeţi din interiorul careului, din pasa lui Adi Popa. În doar patru minute, Voluntari a întors scorul şi conduce cu 2-1

Min. 39: GOOOLLL VOLUNTARI! Adi Popa a restabilit egalitatea, 1-1, cu un şut de excepţie

Min. 4: GOOOLLL HERMANNSTADT! Deschidere rapidă de scor. Gazdele au profitat de o eroare în defensiva adversă, iar Andrei Sîntean a marcat din apropiere!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

FC Hermannstadt: Pop – Stoica, Scarlatache, Opruţ, Vodă – Dâlbea, Mustivar, Addae – Mayoral, Sîntean, Joalisson

Reclamă

Rezerve: Agârbiceanu – Alhassan, Florică, Ster, Baba

Antrenor: Ruben Albes

FC Voluntari: Lavin – Achim, Armaş, Vlad, Grădinaru – Gheorghe, Mailat, Pablo de Lucas, Adi Popa, Costin – Lopez

Rezerve: Cotolan – Balaur, Borţoneanu, Jefte, Kocic, Puel, Anderson, A. Stoica, Ricardinho

Antrenor: Mihai Teja

Recomandări
  • Hermannstadt - FC Voluntari 3-2
  • Sibienii, a treia victorie în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și