Închide meniul

Hope Solo, dublă campioană olimpică, în mijlocul unui scandal monstru. A fost reținută pentru că a condus în stare de ebrietate și pentru abuz asupra copiilor

Publicat: 2 aprilie 2022, 10:57

Hope Solo, dublă campioană olimpică, în mijlocul unui scandal monstru. A fost reținută pentru că a condus în stare de ebrietate și pentru abuz asupra copiilor

Hope Solo a fost reținută

Profimedia

  • Hope Solo a fost reținut
  • Solo este dublă campioană olimpică

Hope Solo, fostul portar al reprezentative feminine a SUA, a fost reţinută pentru conducere în stare de ebrietate şi abuz asupa copiilor, informează marca.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, Solo, 40 de ani, campioană mondială şi dublă campioană olimpică, s-a opus arestării, în incidentul care a avut loc, joi, într-o parcare a unui magazin Walmart din Winston-Salem, Carolina de Nord.

Fosta jucătoare a fost reţinută şi încarcerată la un centru de detenţie din Forsyth County.

Reclamă

Ulterior, ea a fost eliberată şi se află la domiciliu, alături de soţul ei, fostul jucător de fotbal american Jerramy Stevens şi de copiii cuplului, care, se pare, o însoţeau pe mama lor, în momentul arestării.

Hope Solo a fost arestată

„La sfatul consilierului ei, Hope nu poate vorbi despre această situaţie, dar doreşte ca toată lumea să ştie că băieţii sunt viaţa ei, că a fost eliberată imediat şi acum este acasă cu familia ei, că povestea este mai puţin gravă decât sugerează acuzaţiile iniţiale şi că ea aşteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a se apăra în faţa acestor acuzaţii”, a spus avocatul Rich Nichols, într-un comunicat.

Reclamă

Potrivit documentelor instanţei, un martor a susţinut că Solo a părut leşinată la volanul maşinii ei mai mult de o oră, cu motorul pornit. Cei doi copii ai ei, gemeni de doi ani, se aflau în vehicul, pe bancheta din spate.

Hope Solo, care are 40 de ani, campioană olimpică în 2008 şi 2012 şi campioană mondială în 2015, a mai avut probleme cu legea. În 2014, a fost reţinută pentru că şi-a lovit sora vitregă şi un nepot de 17 ani în timpul unui scandal în familie. Cu acelaşi prilej, a agresat verbal un poliţist, pe care l-a înjurat şi căruia i-a spus că o să-i tragă un şut în fund.

La acea vreme, ea a explicat că a acţionat în legitimă apărare şi cazul a fost clasat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Hope Solo, în cadrul unui eveniment
Extra • 26 iul., 11:08
Hope Solo, condamnată la doi ani de închisoare! „A fost incredibil de greu şi eu am făcut o greşeală imensă”
Hope Solo
Extra • 30 apr., 16:40
FOTO
Hope Solo a luat o decizie radicală. Îşi tratează depedenţa de alcool şi a cerut amânarea intrării în Hall of Fame
Hope Solo este dublă campioană olimpică
Fotbal extern • 19 ian., 7:04
Hope Solo, 202 meciuri la echipa națională: ”Era un grup de fete nasoale, albe și bogate. Noi nu eram bătăușe”…