Închide meniul

Horațiu Moldovan, dat în judecată de alți doi impresari! Portarul, într-o situație de coșmar din cauza transferului la Atletico

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2024, 10:06

Reclamă
Horațiu Moldovan, dat în judecată de alți doi impresari! Portarul, într-o situație de coșmar din cauza transferului la Atletico

Horațiu Moldovan, dat în judecată de alți doi impresari!

Profimedia

Horațiu Moldovan a fost dat în judecată la FIFA de alți doi impresari! Portarul român este pus într-o situație dificilă, din cauza transferului la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul român s-a transferat de la Rapid la Atletico Madrid în luna ianuarie a acestui an, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Între timp, acesta a fost împrumutat la Sassuolo, în Serie B.

Horațiu Moldovan, dat în judecată de alți doi impresari!

În momentul de față, portarul se judecă cu fostul său impresar, Bogdan Apostu, care îi cere o sumă considerabilă de bani. Horațiu Moldovan se judecă însă și cu alți doi impresari.

Potrivit fanatik.ro, transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid a fost posibil datorită impresarilor Richard Pattenden și Kevin Giess. Aceștia i-au pus pe masă românului oferta venită din Spania. Cei doi agenți au fost mandatați de Horațiu Moldovan pentru a purta negocieri cu anumite cluburi care erau pe urmele acestuia, înainte de transferul în Spania. Printre acestea se numără și echipe de top, precum Aston Villa, Fullham sau Manchester United.

Sursa citată anterior a precizat faptul că Horațiu Moldovan a ales să treacă peste cei doi impresari, iar actualul său agent, Andrei Balmoș, a continuat negocierile cu Atletico Madrid.

Reclamă
Reclamă

Pattenden și Giess ar fi trebuit să primească 10 procente din suma de transfer a lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, dar și din salariul acestuia, sume pe care, în mod evident, nu le-au încasat. Astfel, cei doi își caută acum dreptatea la FIFA.

Iubita lui Horaţiu Moldovan, atacată de impresarul cu care se judecă portarul român

Iubita lui Horaţiu Moldovan a fost atacată de impresarul cu care se judecă portarul român. Bogdan Apostu nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre Aza Gabriela.

Horațiu Moldovan l-a dat în judecată pe Bogdan Apostu, care i-a fost impresar în perioada 2019 – 2023. Conflictul dintre cei doi a pornit de la o clauză din contractul încheiat între impresar și jucător.

Reclamă

Bogdan Apostu a susținut faptul că ar fi trebuit să primească de la Horațiu Moldovan 3% din toate salariile portarului, din 2021 încoace, dar și 7% din suma de transfer la Atletico Madrid.

Recent însă, Horațiu Moldovan l-a dat în judecată pe Bogdan Apostu, pe care îl acuză de șantaj. Impresarul este totuși de părere că în spatele acestei acțiuni este Aza Gabriela, iubita lui Moldovan, care, în opinia sa, l-a influențat pe portarul român de la Sassuolo.

„Nu știu cine e noua iubită. Am văzut că mi-a arătat un prieten. Păi mă cunoaște ea pe mine? A ajuns iubita lui Horațiu să vorbească ea despre mine, despre Apostu?

Incredibil! Asta mi se pare incredibil. Ce treabă ai tu? Știi tu realitatea? Am sute de mesaje în care mulțumește, și declarații publice, în care el îmi mulțumește și că nu știe ce să facă ca să îmi mulțumească pentru ce am făcut pentru el.

El a încasat banii de la Rapid! Acel procent! Cam acesta este Horațiu Moldovan!”, a spus Bogdan Apostu, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și