Închide meniul

Ianis Hagi, "arma" secretă a lui Steven Gerrard. Dezvăluirile făcute de staff-ul tehnic de la Rangers

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2020, 14:50

Reclamă
Ianis Hagi, "arma" secretă a lui Steven Gerrard. Dezvăluirile făcute de staff-ul tehnic de la Rangers

Profimediaimages

Ianis Hagi este pe placul lui Steven Gerrard

Gary McAllister a ţinut să asigure că Ianis rămâne o piesă de bază pentru Steven Gerrard. Antrenorul secund al scoţienilor a dezvăluit motivul principal pentru care Hagi nu a fost titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gary McAllister şi Steven Gerrard au încredere deplină în Ianis Hagi

"Ianis a jucat din primul minut în toate cele 10 meciuri din acest sezon. Ne aşteaptă însă un meci foarte important cu Galatasaray. De aceea a fost odihnit Ianis acum, pentru a fi în cea mai bună formă cu Galatasaray", a declarat McAllister, citat de Hurriyet.

Jurnaliştii turci au atras atenţia că Ianis s-a născut la Istanbul şi a fost prezent la antrenamentele lui Galatasaray în perioada în care Gheorghe Hagi încânta fanii Cim Bom Bom. 

Rangers va juca joi, pe teren propriu, cu cea mai titrată echipă din Turcia. Meciul de Ibrox are o importanţă uriaşă. Cine câştigă se califică în grupele Europa League. 

"El este foarte relaxat, înţelege. S-a născut cu presiune! Numele Hagi deja îţi dă presiune, să mai ai şi un tată care a fost cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor…e clar că, oricât ai vrea să ascunzi acea presiune, nu ai cum, pentru că te-ai născut cu ea.

Reclamă
Reclamă 4

El ştie şi încearcă să o perceapă ca atare, să o folosească în aspectele pozitive", a declarat Mirel Rădoi în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și