Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, back in business! Fiul „Regelui” a efectuat primul antrenament după operația la genunchi: „E minunat! Aici e casa mea!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 13:16

Ianis Hagi, back in business! Fiul „Regelui a efectuat primul antrenament după operația la genunchi: „E minunat! Aici e casa mea!

Ianis Hagi, primul antrenament după operația la genunchi

Ianis Hagi, primul antrenament după operația la genunchi / Colaj Instagram Farul Constanţa

  • Ianis Hagi, back in business
  • Fiul „Regelui” a efectuat primul antrenament după operația la genunchi

Ianis Hagi (23 ani) a efectuat primul antrenament după operația la genunchi. Acesta a avut loc la baza de antrenamente de la Ovidiu a tatălui său. Internaţionalul român a revenit pe teren la 5 luni după intervenţia chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Ianis a fost însoţit de o echipă care l-a filmat în permanenţă.

Ianis Hagi a efectuat primul antrenament după operația la genunchi

„Accidentat la începutul anului, internaționalul Ianis Hagi a efectuat primul antrenament chiar pe stadionul unde a crescut, unde a cunoscut primele emoții ca fotbalist!”, a transmis Farul Constanţa.

Reclamă

„E minunat! Se spune că nicăieri nu e ca acasă. Aici e casa mea, aici mi-am făcut debutul. Datorez mult acestei Academii și tatălui meu. Să revin aici e ceva special. Mă încearcă mult emoții. Mă simt bine. E bine să fii înapoi pe teren. A fost un antrenament pozitiv. A fost o zi foarte bună, să fiu sincer”, a declarat internaţionalul român.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Farul Constanța (@farulconstanta)

Gică Hagi, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi: „V-ați grăbit!”

Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi (23 ani), care se recuperează după teribila accidentare suferită la începutul acestui an. „Regele” a transmis că recuperarea fiului său va mai dura.

Internaționalul român de la Rangers muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Tot dumneavoastră, media, v-ați grăbit și ați spus că revine în august sau septembrie. Că va juca la națională în septembrie, nu. Nu s-a pus problema. El va reveni când va fi 100% pregătit.

Nu a fost deloc ușor, a avut o accidentare destul de grea. Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra. Vom vedea. Nu pot să zic când se va întoarce”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Giovanni van Bronckhorst, anunț despre Ianis Hagi

Giovanni van Bronckhorst a făcut un anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi. Chiar dacă românul a început antrenamente după teribila accidentare, el nu va fi prezent într-un meci oficial al clubului e pe Ibrox, în 2022.

Acesta este și unul din motivele pentru care managerul lui Rangers susține că mai așteaptă transferuri în zona ofensivă, pentru a nu fi nevoit să improvizeze.

”Este o accicentare care este complicată. Nu mă aștept să joace înainte de pauză pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mai așteptăm doi jucători. Trebuie să avem succes pe tot timpul sezonului.

Sezonul trecut, am avut probleme din cauza jucătorilor pe care i-am pierdut. Trebuie să fim pregătiți pentru orice se întâmplă la acest club și să avem calitate. Ținta sunt jucătorii de atac”, a spus Van Bronckhorst, citat de thescottishsun.co.uk.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu