Închide meniul

Ianis Hagi, în conflict cu conducătorii lui Rangers. Precedent periculos pentru campionii Scoţiei! „Se poate ajunge la o ruptură!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2021, 9:44

Ianis Hagi, în conflict cu conducătorii lui Rangers. Precedent periculos pentru campionii Scoţiei! „Se poate ajunge la o ruptură!

Ianis Hagi, dorit de fani la Galatasaray

Zuma Press / Virginie Lefour via Hepta

Jurnaliştii din Scoţia anunţă că, în cazul în care nu se ajunge rapid la o înţelegere, s-ar putea ajunge ca fiul lui Gică Hagi să plece de pe Ibrox. Cei de la rangersnews.uk amintesc un precedent periculos pentru echipa care a încheiat hegemonia lui Celtic şi a câştigat titlul după un deceniu de aşteptare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, în conflict cu conducătorii lui Rangers

Vedeta lui Rangers, Ianis Hagi, insistă că vrea meargă la Jocurile Olimpice din această vară. E o mare dilemă care aduce aminte de o situaţie similară care a dus la sfârșitul carierei unei legende pe Ibrox.

În vârstă de 22 de ani, Ianis poate fi chemat de naționala olimpică a României dar, din punct de vedere tehnic, Rangers îl poate împiedica să meargă.

În 2004, căpitanul de pe Ibrox și internaționalul australian Craig Moore, atunci în vârstă de 29 de ani, a fost convocat pentru Jocurile Olimpice de la Atena. Rangers a fost reticentă şi nu și-a dorit să-l lase. A rezultat o bătălie ce a dus la punerea sa pe lista de transferuri. L-a lăsat fără banderolă, după care el s-a transferat la Borussia Monchengladbach. Hagi este una dintre cele mai influente figuri din fotbalul românesc și absența sa din echipă, combinată cu ambițiile jucătorului, ar putea duce la un conflict. Se poate ajunge la o ruptură!„, anunţă sursa citată anterior.

„Vreau să joc la Olimpiadă!” Ianis Hagi, mesaj pentru șefii lui Rangers!

Ianis Hagi vrea la Olimpiadă. Din păcate pentru fiul „Regelui”, Rangers i-a interzis această dorință. Hagi Jr. speră însă că scoțienii vor fi dispuși să facă un compromis.

Reclamă

Vreau la un turneu precum Olimpiada. E ceva unic. Probabil că nu te mai întâlnești a doua oară în viață cu asta. E clar că vreau să merg.

Din păcate, noi, jucătorii, suntem într-o situație în care nu depindem de noi. Personal, parcă vreau să joc la Olimpiadă. Nu am un răspuns clar din partea lui Rangers. Se așteaptă ca meciurile naționalei să se termine”, a declarat Ianis Hagi, la Digi Sport.

Cluburile nu sunt obligate să-și lase jucătorii la Jocurile Olimpice pentru că competiția nu este inclusă în calendarul FIFA.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, în conflict cu conducătorii lui Rangers. Românul are cifre impresionante. Cele 12 assist-uri i-au adus premiul de cel mai bun pasator. În total, Hagi Jr. a contribuit la 18 goluri, având în cont și 7 goluri. Cu așa cifre, Ianis Hagi a câștigat detașat premiul pentru cel mai bun tânăr jucător din Scoția.

Hagi a jucat, în total, 45 de meciuri în toate competițiile. Românul a fost titular și în ultima etapă, 4-0 pentru Rangers împotriva lui Aberdeen, când și-a trecut în cont a 12-a pasă de gol.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și