Închide meniul

Ianis Hagi încă nu a părăsit izolarea. Gică Hagi a dezvăluit cum se simte fiul său. Detalii de ultimă oră

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2021, 18:18

Ianis Hagi încă nu a părăsit izolarea. Gică Hagi a dezvăluit cum se simte fiul său. Detalii de ultimă oră

Ianis Hagi e vedeta României și a lui Rangers

Ianis Hagi, într-un meci pentru România / Profimediaimages

Depistat cu noul coronavirus pe 7 septembrie, Ianis ar fi trebuit să poate ieşi din carantină după 10 zile. Încă nu a primit testul negativ, cu care să plece din Bucureşti la Glasgow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi încă nu a părăsit izolarea. Gică Hagi, detalii de ultimă oră

„Regele” a anunţat că fiul său nu a acuzat probleme medicale. A urmărit în această perioadă meciurile Farului, dar aşteaptă să revină sub comanda lui Steven Gerrard.

Ianis e farist acum, 100%. E bine, e acasă, aşteaptă să iasă negativ şi să se întoarcă la echipă. Nu a avut emoţii, e ok„, a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă de după Chindia Târgovişte – Farul, scor 2-0.

Steven Gerrard, anunţ despre Ianis Hagi: „Se poartă discuţii chiar acum”

Antrenorul lui Rangers speră să se poată baza cât mai repede pe Ianis Hagi şi îl aşteaptă la antrenamente. Se fac presiuni pe toate planurile pentru a putea să se întoarcă de urgenţă în Scoţia.

Momentan purtăm discuţii în încercarea de a-l readuce cât mai repede cu putinţă. După ce am văzut ştirea că Guvernul din Scoţia a permis revenirea jucătorilor din ţările roşii (n.r. fără a intra în carantină), am decis să încercăm să-l recuperăm pe Ianis cât mai repede.

Reclamă

Au loc discuţii chiar acum, în timp ce vorbim. Evident, este ceva ce nu depinde de mine, nu am control asupra situaţiei. Prin urmare, nu pot să vă spun o zi sau o oră exactă în care va fi aici. Din punctul meu de vedere, am nevoie de el cât mai repede!„, a declarat Steven Gerrard în urmă cu două zile.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și