Închide meniul

Ianis Hagi nu a mai rezistat şi le-a răspuns contestatarilor. "E un start grozav!". Cum le-a închis gura celor care îl critică

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2020, 13:38

Ianis Hagi nu a mai rezistat şi le-a răspuns contestatarilor. "E un start grozav!". Cum le-a închis gura celor care îl critică

Profimediaimages

Ianis Hagi a reacţionat după ce a fost criticat de fanii lui Rangers

  • Ianis Hagi a reacţionat pe Twitter
  • Românul, titular în Rangers-Lech Poznan 1-0

Mijlocaşul care tocmai a împlinit 22 de ani le-a amintit contestatarilor că echipa trece printr-un moment excelent. Românul le-a transmis că nu se gândeşte decât la confruntarea cu Kilmarnock.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a fost apostrofat

"6 puncte din 6 posibile. Avem un start grozav în Europa League. Sunt deja concentrat la meciul de duminică", a transmis Ianis pe contul său de Twitter.

Reclamă

"Ianis Hagi a moştenit talentul fotbalistic de la mama sa, nu de la tatăl său", a scris un internaut. "Este cel mai supraevaluat fotbalist pe care l-am văzut în viaţa mea", a răbufnit un alt fan imediat după partida de joi.

"În meciurile în care l-am văzut pe Ianis Hagi, de la acea partidă cu Braga, a fost doar spectator. De fapt, sunt generos dacă îl numesc spectator", a transmis un alt suporter.

Reclamă

Fiul "Regelui" a fost titular în victoria cu Lech Poznan. Gerrard l-a schimbat în minutul 69, imediat după golul marcat de Morelos. Rangers a ajuns astfel la opt succese la rând în toate competiţiile.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară
Fotbal extern • 7 apr., 14:16
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”
Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
Fotbal extern • 5 apr., 11:04
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Echipa naţională • 3 apr., 13:11
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”