Închide meniul

Ianis Hagi nu și-a pierdut magia. Fiul lui Gică Hagi, accidentat, a făcut show în sala de forță

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 18:56

Ianis Hagi nu și-a pierdut magia. Fiul lui Gică Hagi, accidentat, a făcut show în sala de forță

Ianis Hagi s-a accidentat și nu va mai juca în acest sezon

Instagram Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a accidentat grav și nu va mai juca în actuala stagiune. Până se recuperează, fiul lui Gică Hagi se distrează în sala de forța. Hagi Jr. a demonstrat că încă „îmblânzește” mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sătul să mai stea deoparte, Ianis Hagi a postat un videoclip în care face câteva jonglerii cu balonul în sala de forță. „A trecut multă vreme!”, a scris fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi, jonglerii cu mingea în sala de forță

De asemenea, Hagi Jr. i-a asigurat pe fani că nu și-a pierdut calitatea care l-a făcut să se diferențieze chiar și de celebrul său tată. „Încă lovesc mingea cu ambele picioare!”, a mai notat Ianis Hagi.

Gică Hagi, declaraţii emoţionante despre fiul său

Gică Hagi a făcut dezvăluiri emoţionante despre fiul său. „Regele” este mândru de nivelul la care a ajuns Ianis, care era jucător de bază la Rangers înainte de accidentare.

Reclamă

„Am ajuns să zic că sunt mândru de Ianis. S-a maturizat, a trecut prin toate, a reușit într-un fotbal greu. A ajuns cel mai bun jucător într-o echipă care a câștigat campionatul fără să piardă și e respectat la Rangers. A fost declarat cel mai bun tânăr jucător. Toată lumea e încântată de el, de cum se comportă și ce valoare e. A avut ghinion, riscul meseriei. S-a dus la o clinică în Olanda, profesionali foarte buni. Clubul i-a pus la dispoziție acest lucru.

Sperăm să se refacă foarte repede. E încrezător. Ianis are o calitate foarte bună. Dacă îi zici să facă o dată ceva, el face de două ori. Nu trebuie să-l împingi. E foarte focusat și își iubește meseria. A înțeles că trebuie să muncească și mă bucur că îi merge bine. A ajuns la un nivel european bun. Reprezintă România așa cum trebuie, din toate punctele de vedere. Atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat Gică Hagi, potrivit sport.ro.

Ianis Hagi, regretat de Giovanni van Bronckhorst

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, iar internaționalul român ar putea lipsi de pe gazon mai mult decât se preconiza inițial. Dacă mai întăi s-a anunțat că fiul lui Gică Hagi va absenta șase luni de pe gazon, Giovanni van Bronckhorst susține că Ianis ar putea rata și începutul stagiunii viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Este probabil ca Hagi să rateze și începutul sezonului viitor, sperăm ca recuperarea lui să decurgă fără probleme”, a transmis Giovanni van Bronckhorst la conferința de presă dinainte de Rangers – Celtic.

Fără Ianis Hagi, Rangers a pierdut derby-ul cu Celtic, 1-2, și aproape și-a luat adio de la titlul de campioană în Scoția.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și