Închide meniul

"Ianis Hagi poate deveni o legendă la Rangers!" Complimentul uriaş primit de fiul "Regelui". "E ca un armăsar în plină ascensiune"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 5:30

"Ianis Hagi poate deveni o legendă la Rangers!" Complimentul uriaş primit de fiul "Regelui". "E ca un armăsar în plină ascensiune"

profimediaimages

Ianis Hagi, lăudat de Kyle Lafferty

Ianis Hagi a marcat patru goluri şi oferit nouă pase decisive în actualul sezon al campionatului din Scoţia. El l-a impresionat pe unul dintre jucătorii reprezentativi ai lui Rangers, Kyle Lafferty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Lafferty, despre Ianis Hagi: "Sunt convins că va ajunge foarte sus"

"Eu am văzut calitate la Ianis Hagi. A avut ceva probleme la un moment dat cu o accidentare, dar acum lucrurile s-au așezat și pot să spun că este fantastic! Este un jucător care va marca istoria lui Rangers în următorii ani și, dacă nu va fi transferat la altă echipă, are potențialul să devină o legendă a clubului.

Este ca un armăsar în plină ascensiune, urmează să dea ce e mai bun în anii ce vin. Sunt convins că va ajunge foarte sus", a spus Lafferty.

De a refuzat-o Kyle Lafferty pe Sepsi

Nord-iralndezul a fost aproape să devină unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Ligii 1. El a negociat cu Sepsi.

"În fotbal, detaliile fac diferența. Nu ne-am pus de acord asupra unor aspecte și am fost obligat să declin oferta. Îmi pare rău că nu am ajuns la o înțelegere, eram pregătit să vin în România.

Reclamă

Știam câte ceva despre campionatul vostru, știam de echipele mari, Dinamo, Steaua… Orice campionat poate fi atrăgător dacă sunt îndeplinite condițiile de performanță. Nu a fost să fie acum.

Am discutat cu cei de acolo despre proiect. Despre nivelul la care este acum clubul, despre ce investiții vor să facă și unde vor să îl ducă. Îți spun sincer că mi s-a părut un proiect ambițios, foarte interesant. Am avut o ofertă și din altă parte din Liga 1", a mai spus Lafferty, pentru prosport.  

Kyle Lafferty, una dintre legendele lui Rangers

Nord-irlandezul a fost coleg la Rangers cu Dorin Goian și la Sion cu Ianu. El a jucat ultima oară în liga a doua din Italia, la Reggina. În vârstă de 33 de ani, Lafferty are un cv de invidiat. Pentru Rangers, a adunat 164 de meciuri și a marcat 42 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

A mai evoluat în Anglia, la Sunderland, Norwich și Burnley, dar și în Italia, la Palermo. El a fost coşmarul României anul trecut, în Liga Naţiunilor. Lafferty a pasat la golul Irlandei de Nord în meciul de la Bucureşti, din septembrie 2020, încheiat cu scorul de 1-1.

Recomandări
  • Ianis Hagi are 22 de ani
  • El a marcat 4 goluri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și