Închide meniul

Ianis Hagi, prima reacţie după victoria spectaculoasă cu Real Madrid. „A fost fantastic”. Cum l-a lăudat Steven Gerrard

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2021, 11:05

Ianis Hagi, prima reacţie după victoria spectaculoasă cu Real Madrid. „A fost fantastic. Cum l-a lăudat Steven Gerrard

Ianis Hagi, prima reacţie după victoria spectaculoasă cu Real Madrid

Profimediaimages

Mijlocaşul de 22 de ani a fost printre remarcaţii campioanei Scoţiei. Ianis a avut o şansă importantă de a marca, iar Steven Gerrard l-a înlocuit după 62 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, prima reacţie după victoria spectaculoasă cu Real Madrid

A fost un mod fantastic de a termina perioada de pregătire cu Rangers. Au fost meciuri dificile, dar au fost foarte multe lucruri pozitive în fiecare zi. Ne-am simţit excelent cu fanii reveniţi pe Ibrox.

Ne vedem peste o săptămână. Să înceapă campionatul!„, a reacţionat Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Reclamă

Până să o învingă pe Real Madrid, pe Ibrox, Rangers a remizat cu Arsenal (2-2) şi cu Brighton (0-0). Steven Gerrard este încântat de jucătorii săi.

Am meritat victoria cu Real Madrid, am fost excelenți în tot weekendul. Fiecare jucător, de-a lungul celor 90 de minute, a fost senzaţional și mi-a dat mult de gândit în ceea ce privește alegerea echipei de start pentru partida de săptămâna viitoare. Asta mi-am dorit. Acum trebuie să ne recuperăm și să ne pregătim, iar de miercuri este important ca toată lumea să se concentreze pe meciul cu Livingston.

Am avut o posesie care îmi place foarte mult, am avut viteza și agresivitate. Am arătat o unitate de grup şi sunt foarte fericit„, a declarat Steven Gerrard după meci, citat de scotsman.com.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 22 de ani, Ianis este în cel mai bun moment al carierei. Cota lui de piaţă a ajuns la 6.5 milioane de euro după ce a făcut un sezon de vis sub comanda lui Steven Gerrard.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Echipa lui Steven Gerrard a strâns un număr record de 102 puncte, cele mai multe din istoria clubului, și nu a pierdut niciun meci tot parcursul sezonului. 32 de victorii și 6 remize a fost bilanțul în ultima ediţie de campionat. Din 2011 nu mai câştigase Rangers titlul!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și