Închide meniul

Ianis Hagi, pus la zid de un patron din Liga 1: „El crede că merge la Barcelona, ce Dumnezeu? Vorbim prea mult!”

Publicat: 30 octombrie 2021, 16:25

Reclamă
Ianis Hagi, pus la zid de un patron din Liga 1: „El crede că merge la Barcelona, ce Dumnezeu? Vorbim prea mult!

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Ianis Hagi, pus la zid de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este de părere că se vorbește prea mult despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la un club gigant al Europei. Finanțatorul moldovenilor nu a fost convins de prestațiile fotbalistului lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am treabă cu el, am spus doar că vorbim prea mult, iar ei încă nu au valoarea pe care noi am vrea să o aibă. Tot spunem că se transferă colo și colo. Deocamdată, trebuie să fie cel mai bun în Scoția pentru a ajunge la un campionat de valoare. Așa am avut fotbaliștii noștri mari, care jucau la Sevilla, jucau la Real, la echipele mari.

Nu știu de unde apar speculațiile astea, dar eu spun că îi fac rău copilului. El crede în continuu că merge la Barcelona, ce Dumnezeu? Asta am spus eu, eu am un respect mare față de Hagi și de Farul. Dar față de Hagi nu ai cum să nu ai respect dacă ai bun simț, nu ai cum să nu vezi ce a făcut acolo, ce fotbalist mare a fost. Nu vorbeam oricum despre el, ci despre Ianis Hagi, nu ca fotbalist bun, ci excepțional, așa cum e făcut”, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Ianis Hagi spune lucrurilor pe nume: „Nu suntem mândri de rezultate!”

Ianis Hagi a prefațat confruntarea cu Motherwell din Premiership. Superstarul lui Rangers a vorbit despre situația echipei, dar a făcut și dezvăluiri din vestiarul campioanei Scoției.

„Cred că echipa este pregătită să abordeze mai multe strategii de joc, ne putem adapta de la adversar la adversar. De asta suntem la Rangers, tebuie să ieșim pe teren și să demonstrăm ce putem. Singurul nostru obiectiv e să câștigăm toate meciurile.

Reclamă

Sincer, nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon. Așteptăm și noi meciurile fără gol primit, cu care obișnuisem sezonul trecut. Lucrăm pentru asta, dar avem provocări. Adversarii sunt complicați. Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, iar de acum înainte să păstrăm poarta intactă mai des.

Cred că discuțiile în vestiar vor apărea mereu, despre cum putem progresa ca fotbaliști. Chiar și în sezonul trecut, unul incredibil, s-a întâmplat asta. E firesc, mereu e loc de mai bine. A spus-o Steven Gerrard clar și răspicat! Trebuie să ne concentrăm mai bine, să fim pregătiți pentru orice”, a declarat Ianis Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și