Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, titular în amicalul de lux dintre Rangers şi Arsenal. Declaraţie emoţionantă pentru tatăl său: „Este dicţionarul meu!”

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 17:51

Ianis Hagi, titular în amicalul de lux dintre Rangers şi Arsenal. Declaraţie emoţionantă pentru tatăl său: „Este dicţionarul meu!

Ianis Hagi, Rangers

Profimedia

Ianis Hagi a fost inclus de Steven Gerrard în echipa de start contra lui Arsenal, semn că îl consideră un jucător de bază şi în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, titular în Rangers – Arsenal 2-2

Ianis Hagi a creat prima mare ocazie a meciului pentru Rangers. Centrarea sa a fost respinsă din faţa porţii.

Ianis a fost unul dintre cei 7 jucători înlocuiţi în minutul 62. El i-a lăsat locul lui Scott Artfield.

Rangers a remizat pe stadionul Ibrox cu Arsenal, scor 2-2. Leon Balogun (’14) şi Cedric Itten (’75) au înscris pentru gazde. Nuno Tavares (’22) şi Edward Nketiah (’81) a semnat singura reuşită a echipei din Premier League.

Reclamă

Înaintea partidei, Ianis a fost printre jucătorii care au semnat un tricou oferit cadou celor de la Arsenal în semn de susţinere pentru Bukayo Saka, fotbalistul care a fost ţinta atacurilor rasiste după ce a ratat ultimul penalty al finalei Euro 2020 dintre Anglia şi Italia.

Ianis Hagi, despre Gică Hagi: „Este dicţionarul meu!”

Ianis Hagi a fost vedetă înainte să o înfrunte pe Arsenal. The Guardian i-a luat un interviu special, în care Ianis a declarat că tatăl său, Gică Hagi, este ca un dicţionar pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt binecuvântat să port numele Hagi şi să am un tată ca el. Sigur că este un avantaj, dar important este să încerci şi să te concentrezi la ceea ce faci. Să fac sportul la care el a fost atât de bun înseamnă că pot să-l întreb orice atunci când am îndoieli – este dicţionarul meu. El ştie tot şi a fost pe acest drum, aşa că este minunat că îl am să mă călăuzească”, a spus Ianis Hagi.

Fotbalistul lui Rangers a vorbit şi despre timpul petrecut la campioana Scoţiei, unde a ajuns la începutul lui 2020.

„Mi-a plăcut fiecare secundă petrecută aici, deoarece antrenorii sunt incredibili şi am crescut atât de mult în ultimele 18 luni. Este un mediu foarte bun pentru dezvoltarea unui jucător. Aici învăţ despre mentalitatea de a câştiga. Fiecare persoană din acest club te împinge să te descoperi ca fotbalist. Asta m-a ajutat şi îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul în continuare”, a mai declarat Ianis Hagi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și